(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
Push
push
其實大媽件事,如果可以搵番sunny直播果日佢講既事。就證明到條mk 係出軌後扮被帽。 唔知有冇人有backup

Link?
其實大媽件事,如果可以搵番sunny直播果日佢講既事。就證明到條mk 係出軌後扮被帽。 唔知有冇人有backup

Link?

果日得300幾人睇緊,大媽用暗示形式問大家點睇一個youruber紅左就用知明度呃蝦條。之後越講越明,有暗示左條mk撻著另一個YouTube 娜x。 不過好多觀眾又聽唔明,希望件事不斷推可以推番條backup 影片出黎。
佢d小學雞fans緊係唔知,條直播差唔多凌晨兩三點先做,睇完一定唔敢再護主。

我開左個假ac屌林狗 即刻有狗公direct我

Link?

果日得300幾人睇緊,大媽用暗示形式問大家點睇一個youruber紅左就用知明度呃蝦條。之後越講越明,有暗示左條mk撻著另一個YouTube 娜x。 不過好多觀眾又聽唔明,希望件事不斷推可以推番條backup 影片出黎。
佢d小學雞fans緊係唔知,條直播差唔多凌晨兩三點先做,睇完一定唔敢再護主。

琴日大媽ig開live又話以佢所認識嘅ricko唔係啲咁嘅人
但大媽最後加左句 分左手之後佢係點就唔知啦 因為已經無聯絡

希望有人有backup
推爆條契弟

知唔知係幾多號既直播?
我諗班妹妹仔過多幾年就會覺得自己on9

Link?

琴日大媽ig開live又話以佢所認識嘅ricko唔係啲咁嘅人
但大媽最後加左句 分左手之後佢係點就唔知啦 因為已經無聯絡

佢仲係直播好維護佢 將件事既錯推哂比出軌條女。 你就知條mk幾好野。
pish

狗公係咪都多狗公fans

狗公係咪都多狗公fans

狗公都想拜佢為師啦 咁樣衰都食咁多女

開名開名
未用過ig direct
我諗班妹妹仔過多幾年就會覺得自己on9

依樣真 條九公過多幾年睇反應該仲冇眼睇
[quote]

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔

開名開名
未用過ig direct

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞