(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
我想問下娜美bb有無比ricko食 睇d片,好似佢地有d野咁

唔洗我地答啦

我唔聽我唔聽!!!!!!!!!!你地呃我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

睇完得兩隻字想講

想嘔
而家真係唔夠料推佢仆街
仲係太多人唔信
要挖多D料出黎
而家真係唔夠料推佢仆街
仲係太多人唔信
要挖多D料出黎

個班豬 就算挖到有碌賓周同閪都話假係p圖黎
開始扮年少無知,浪子回頭
而家真係唔夠料推佢仆街
仲係太多人唔信
要挖多D料出黎

如果真係有
至少真係可以推上報加facebook
完全醜化佢既形象
咁到時佢就可以正式退出youtube啦
男人老狗學hajime 拍條片認左咪得囉斯斯縮縮真係好核突
d 女蠢還蠢 厹呃蝦條先係仆街

補圖 啲盲粉點解可以盲到咁

癡撚線 真係戇鳩架喎 淨係會話啲女有問題 唔會話Ricko有問題架喎 班小學雞到底有幾低

盲到我有一秒以為係曲

小學畢業未
你錯喇,我係個負責任既男人,只係我暫時未負責任姐
今次希望無錯 有錯各位巴打絲打提一提我
反正我就要條mk永無翻身

護主前女友 生日po相 #101
即2016年1月2號一齊或噯昧

根據大媽fans club ig
Fans 2016年3月po相話 佢地分左手5星期
數數手指 即2月中分手

1月fans都有po佢地合照

62星期前 Ricko仲有回應fans對大媽嘅問題
數數手指 即2016年2月中

Fans比Ricko同大媽嘅零食 Ricko有收都有講多謝
合力推到條mk仆街
咪撚拎jj同佢比

jj都出名男女關係方面

啱呀 兩個都係食家
xxxxx lishhh
合力推到佢仆街呀
而家真係唔夠料推佢仆街
仲係太多人唔信
要挖多D料出黎

如果真係有
至少真係可以推上報加facebook
完全醜化佢既形象
咁到時佢就可以正式退出youtube啦

咁不如等有個女事主拎個b出黎証明佢中出
移花接木
hajime都識認認真真道歉啦條死MK仲嘗試用啲「唔會隨便發生性關係」呢啲含糊不清既句子美化佢自己

仆街死啦,做狗公呃鳩無知少女周圍屌閪仲想攞光環,問過我地連登巴絲未呀

推撚到佢仆街死

比佢條J過番一個寧靜既複活節假期

hajime都識認認真真道歉啦條死MK仲嘗試用啲「唔會隨便發生性關係」呢啲含糊不清既句子美化佢自己

仆街死啦,做狗公呃鳩無知少女周圍屌閪仲想攞光環,問過我地連登巴絲未呀

推撚到佢仆街死

比佢條J過番一個寧靜既複活節假期

推到佢退出
今次希望無錯 有錯各位巴打絲打提一提我
反正我就要條mk永無翻身

護主前女友 生日po相 #101
即2016年1月2號一齊或噯昧

根據大媽fans club ig
Fans 2016年3月po相話 佢地分左手5星期
數數手指 即2月中分手

1月fans都有po佢地合照

62星期前 Ricko仲有回應fans對大媽嘅問題
數數手指 即2016年2月中

Fans比Ricko同大媽嘅零食 Ricko有收都有講多謝

兩個月未夠就講到半年前已經浪子回頭
負責任就係飛左舊果個換個新既
電影對白都講得出口
林偉程bb 我想做你既專屬小朋友

今世下世都唔改名 等你可以搵返我

你真係好玩得 好charm 好萬人迷

又qq

無論你幾忙都好 我會等你架

我想你早d訓 咁先健康 咁先可以做到我bb一生一世

有時候又好掛住你

好想成日聽到你把聲

有唔開心都好 我都想大家一齊面對

我願意包容你 接受你為你付出所有

我唔介意其他人點睇你

同你一齊係開心既 同你一齊好多難忘回憶 好想同你一齊走到最後

當我唔開心既時間 你都會係我身邊聽我訴苦 你比左好多能量我 好sweet好warm

PUSH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞