(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
其實搞到咁大件事嘅原因都係得一個姐
我地想你仆街呀 摺埋啦你 柒頭
都唔知你有咩咁把炮可以有咁多fans 全部都弱撚智
得果10幾歲人仲要生活係一個算係安穩嘅家庭,是問你可以有咩人生經歴呀。
都唔知你學乜春人拍曬d 看破紅塵懶係勵志嘅片 我唔覺意睇左分幾鍾已經起撚曬雞皮啦

講真,溝女就事小,一隻手就拍唔響嘅
但係你做埋D 野真係好反感
唔係話咩葡萄你,閣下副尊容成幅畢加索D畫咁真係送都免啦
你可以令一堆唔識你嘅人想你仆街,可想而知你係幾咁令人反感

AGGER

巴打 講中我心聲

見到d細路扮大人係度講經就想兜巴星爆佢塊面
push
呢條友究竟乜水
靠拍果幾條垃圾片9up就可以食到咁多女女?
宜家d 00後係咪痴撚晒線呀 當個西係8達通呀?係咁任意拎黎嘟

補圖 啲盲粉點解可以盲到咁
Ricko哥可唔可以敎我食女

男人唔壞,女人唔愛 留番mk陰已經成扔一半

左十幾年仲a0

關咩貪慕虛榮事 睇得太多電視劇咁
事到如今 證明真係好多人酸到仆街

已到挖到無野再挖 爆到無新野再爆

就不停係咁問 點解咁多傻鳩支持 點解咁多MK妹支持

情況咪同陳冠希條撚出晒街 咪一樣大把女痴埋去
d盲粉真係好撚嘔心,試下自身設地比人玩完睇下你仲講唔講得出原諒支持呢d說話

嗰個假膠嚟 我尋晚同佢唱雙簧唱咗好耐

嗰個假膠嚟 我尋晚同佢唱雙簧唱咗好耐

痴撚線,點解啲妹妹變成咁 香港愈嚟愈少處女啦
揚哂都可以扮無野 勁

我唔理 推死佢
其實搞到咁大件事嘅原因都係得一個姐
我地想你仆街呀 摺埋啦你 柒頭
都唔知你有咩咁把炮可以有咁多fans 全部都弱撚智
得果10幾歲人仲要生活係一個算係安穩嘅家庭,是問你可以有咩人生經歴呀。
都唔知你學乜春人拍曬d 看破紅塵懶係勵志嘅片 我唔覺意睇左分幾鍾已經起撚曬雞皮啦

講真,溝女就事小,一隻手就拍唔響嘅
但係你做埋D 野真係好反感
唔係話咩葡萄你,閣下副尊容成幅畢加索D畫咁真係送都免啦
你可以令一堆唔識你嘅人想你仆街,可想而知你係幾咁令人反感

AGGER

巴打 講中我心聲

見到d細路扮大人係度講經就想兜巴星爆佢塊面

講得好

我唔理 推死佢

我唔理!一定一定唔係真㗎!我嘅ricko bb咁完美,又點會做啲咁嘅嘢呢?一定係你班賤女人夾埋強姦咗佢又嚟屈佢,你地嘅心腸好歹毒呀
事到如今 證明真係好多人酸到仆街

已到挖到無野再挖 爆到無新野再爆

就不停係咁問 點解咁多傻鳩支持 點解咁多MK妹支持

情況咪同陳冠希條撚出晒街 咪一樣大把女痴埋去

陳冠希靚仔咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞