(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
D盲粉去左邊:原來Ricko兄反正比人爆左出黎索性私下開群flirt女

https://youtu.be/yCt4lQltqnQ

不得了

推爆佢
我想知娜美有冇俾條mk屌過

不保持樂觀態度 娜美本身都唔係咩正經女仔

好想知

發夢見到 佢都好中意flirt仔 就算唔係男朋友
對仔係咁樣
但轉頭同女講野就完全唔係個個樣

信唔信由你啦!娜美根本係仔佢都姣
就算同ricko有一手都不為過
只可以講姣婆遇著姿粉客

無錯 娜美D野中學既時候都聽唔少
姣閪一名

好想知

對仔係咁樣

只可以講姣婆遇著姿粉客

姣閪一名

聽一個朋友講 佢有幫過呢班人做野
娜美拍片個時 只要係男性動物都會痴埋去
態度仲要又溫柔又扭身扭勢
但對住啲一合作女仔就成日單單打打
蝦佢地 加上窮飛龍對個啲女又唔好 激走晒佢地
你地有留意就知點解窮飛龍channel就知點解合作開女仔都會慢慢唔見晒
pish
推爆佢
佢艾豬作撚矖文
佢艾豬作撚矖文

食完女叫下春

有冇書名?
其實有冇人知Ricko係英國讀邊間
D妹妹仔好似覺得去外國買學位就等於讀書勁
其實有冇人知Ricko係英國讀邊間
D妹妹仔好似覺得去外國買學位就等於讀書勁

外國中學程度差香港幾皮 成績好
推到仆街沉
已經唔夠料爆
等沉po啦
已經唔夠料爆
等沉po啦

唯有繼續推 希望有人會爆到
啱啱發覺好多朋友都有follow條厹 即刻灰撚哂 估唔到我識左班咁低質既人

好想知

對仔係咁樣

只可以講姣婆遇著姿粉客

姣閪一名

聽一個朋友講 佢有幫過呢班人做野
娜美拍片個時 只要係男性動物都會痴埋去
態度仲要又溫柔又扭身扭勢
但對住啲一合作女仔就成日單單打打
蝦佢地 加上窮飛龍對個啲女又唔好 激走晒佢地
你地有留意就知點解窮飛龍channel就知點解合作開女仔都會慢慢唔見晒

發夢聽講過個男明明有女隻臭雞娜美都照姣

你條淫閪肯上黎喇?
唔怪得你咁撚弱智啦,原來睇埋呢d on9書

有冇書名?

有冇書名?

有冇書名?

???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞