(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
老老實實 啲女都好有問題 點解前個幾個post要幫佢地打格 公開出黎等啲人知道佢地係雞 見靚仔就上
我依家先睇清楚佢
原來有才華等於可以呃人感情
原來同好多女性flirt係冇問題
原來未成年呃到人d野係冇問題
其實係咪我問題?
真係我同佢分手之後佢先追第二個女仔咩 如果係就冇問題既
我希望大家理性分析件事囉 唔好盲目咁去信人(包括我在內)

有才華? 點解見唔到

才華

咩才華 講黎聽下?

識彈結他 ? 識唱歌 ? 識跳舞?
定識搞下gag 就叫才華?

邊撚到才華 睇過?
妹妹仔 幾時上黎連登平反下你地主人所做既狗公事呀
我想知娜美有冇俾條mk屌過

不保持樂觀態度 娜美本身都唔係咩正經女仔

好想知

發夢見到 佢都好中意flirt仔 就算唔係男朋友
對仔係咁樣
但轉頭同女講野就完全唔係個個樣
如果我地真係對ricko有誤會 不如你地上黎連登同我地傾下啦
我依家先睇清楚佢
其實係咪我問題?

有才華? 點解見唔到

才華

咩才華 講黎聽下?

邊撚到才華 睇過?

原來啲女真係盲 有才華都講得出
我依家先睇清楚佢
其實係咪我問題?

有才華? 點解見唔到

才華

咩才華 講黎聽下?

邊撚到才華 睇過?

比毒撚識講野咪有才華囉
我依家先睇清楚佢
其實係咪我問題?

有才華? 點解見唔到

才華

咩才華 講黎聽下?

邊撚到才華 睇過?

口花花=有才華
我依家先睇清楚佢
其實係咪我問題?

有才華? 點解見唔到

才華

咩才華 講黎聽下?

邊撚到才華 睇過?

口花花=有才華

覺得靚仔 = 有才華
總括:d女係盲嘅

靚仔都講得出見到個樣都唔開胃
不過佢成都要岳高個頭望人,其實都幾慘
我地唔好再笑Ricko哥哥啦
佢公司真係好 搵伍仔幫佢解話
其實佢真係正常拍拖又點會比人話咁多
就係因為佢唔係正常拍拖先比人話姐
真係要叫曬所有受害者出黎d人先信 你地有冇諗過受害者既感受 同埋我覺得所有人都要對自己既行為負責任 何況佢重要係個紅人 大家都睇到佢影響力有幾大架啦 其實依家都係希望其他絲打小心比人呃姐 已經唔再係抵唔抵幫既問題 至於果個utube8你地覺得應唔應該繼續睇就自行決定啦 我相信大家有腦諗野 識得分析 係咁多 完

真係on撚尻尻 講到單野咁唔關任何一個人事好心就自己都收聲啦 依家公審條柒頭又關佢事咩 乘機抽水做咩啫佢 屌真係好想反埋佢
真係要叫曬所有受害者出黎d人先信 你地有冇諗過受害者既感受 同埋我覺得所有人都要對自己既行為負責任 何況佢重要係個紅人 大家都睇到佢影響力有幾大架啦 其實依家都係希望其他絲打小心比人呃姐 已經唔再係抵唔抵幫既問題 至於果個utube8你地覺得應唔應該繼續睇就自行決定啦 我相信大家有腦諗野 識得分析 係咁多 完

真係on撚尻尻 講到單野咁唔關任何一個人事好心就自己都收聲啦 依家公審條柒頭又關佢事咩 乘機抽水做咩啫佢 屌真係好想反埋佢

伍仔條傻鳩從來都無睇過佢啲片
又想上位又做on9野
努力啲腳踏實地做人啦

伍仔死開啦 想搏存在感 冇人識佢呀
推到佢仆街呀
我想知娜美有冇俾條mk屌過

不保持樂觀態度 娜美本身都唔係咩正經女仔

好想知

發夢見到 佢都好中意flirt仔 就算唔係男朋友
對仔係咁樣
但轉頭同女講野就完全唔係個個樣

信唔信由你啦!娜美根本係仔佢都姣
就算同ricko有一手都不為過
只可以講姣婆遇著姿粉客

又想上位又做on9野
努力啲腳踏實地做人啦

望到佢個樣都唔開胃啦 都唔知點解會有人睇佢啲片 佢條片下面好快又一大班盲粉話佢講好好有正義感
夠唔關伍仔事啦咁,佢出黎講乜姐

又想上位又做on9野
努力啲腳踏實地做人啦

望到佢個樣都唔開胃啦 都唔知點解會有人睇佢啲片 佢條片下面好快又一大班盲粉話佢講好好有正義感

信唔信由你啦!娜美根本係仔佢都姣
就算同ricko有一手都不為過
只可以講姣婆遇著姿粉客

有冇詳情?
https://youtu.be/YXYXI6utfQg

秋哥屌得好

大巴大巴煎落去

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

[/quote]
到底有冇來源姐 [/quote]
我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔[/quot[/quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞