(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
大媽ig幾時比我呢個BB follow

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔
好耐之前睇過佢一條片已經覺得佢好mk
宜家都厹到咁樣就上報
我想知娜美有冇俾條mk屌過

不保持樂觀態度 娜美本身都唔係咩正經女仔
佢「澄清」咗啦喎
條友真係好撚樣衰,都唔明點解會咁撚多女鍾意睇佢d片見到佢條撚樣已經電話都唔想再開
佢「澄清」咗啦喎

冇隨便
條友真係好撚樣衰,都唔明點解會咁撚多女鍾意睇佢d片見到佢條撚樣已經電話都唔想再開

狗公呃蝦條
好耐之前睇過佢一條片已經覺得佢好mk
宜家都厹到咁樣就上報

繼續推 推撚到佢仆街 推到退岀youtube
其實大媽件事,如果可以搵番sunny直播果日佢講既事。就證明到條mk 係出軌後扮被帽。 唔知有冇人有backup

Link?

果日得300幾人睇緊,大媽用暗示形式問大家點睇一個youruber紅左就用知明度呃蝦條。之後越講越明,有暗示左條mk撻著另一個YouTube 娜x。 不過好多觀眾又聽唔明,希望件事不斷推可以推番條backup 影片出黎。
佢d小學雞fans緊係唔知,條直播差唔多凌晨兩三點先做,睇完一定唔敢再護主。

再揾下sunny fans

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔

IG大把喇
咁既料真唔夠推到佢仆街
繼續推
有冇巴打知有咩法律途徑可以追究佢有冇衰十一 趕絕厹公!!!等佢座返幾十年花廳
佢公司真係好 搵伍仔幫佢解話
其實佢真係正常拍拖又點會比人話咁多
就係因為佢唔係正常拍拖先比人話姐
真係要叫曬所有受害者出黎d人先信 你地有冇諗過受害者既感受 同埋我覺得所有人都要對自己既行為負責任 何況佢重要係個紅人 大家都睇到佢影響力有幾大架啦 其實依家都係希望其他絲打小心比人呃姐 已經唔再係抵唔抵幫既問題 至於果個utube8你地覺得應唔應該繼續睇就自行決定啦 我相信大家有腦諗野 識得分析 係咁多 完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞