(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
真係冇人推
屌佢老母點解條友咁柒都食到咁多女
未爆呢單野之前真係唔撚識佢
啲女盲撚左呀?俾件咁嘅柒頭屌
同埋佢ig啲followers係撚唔係買返黎 好似好撚出名咁但恕小弟無知 真係唔撚識

你係巴打緊係唔識啦
人地target market係女

我藍絲黎
睇左咁耐youtube都唔識條死mk係咪唔正常

絲打得罪晒
唔識都好正常 我都係frd口中得知依條友既存在 就係嗰看破紅塵條片
臨訓前輕輕一推
林偉程bb 我想做你既專屬小朋友

今世下世都唔改名 等你可以搵返我

你真係好玩得 好charm 好萬人迷
幫推
又qq

無論你幾忙都好 我會等你架

我想你早d訓 咁先健康 咁先可以做到我bb一生一世

有時候又好掛住你

好想成日聽到你把聲

有唔開心都好 我都想大家一齊面對

我願意包容你 接受你為你付出所有

我唔介意其他人點睇你

同你一齊係開心既 同你一齊好多難忘回憶 好想同你一齊走到最後

當我唔開心既時間 你都會係我身邊聽我訴苦 你比左好多能量我 好sweet好warm
晚安

其實看破紅塵係邊條片
好想睇
咁娜美點呀?
佢哋唔係拍緊拖咩?
I
屌 前幾個post都有份推 見到頭幾頁啲on9妹話繼續支持ricko真係心都up埋

屌你老母仲唔醒覺之後俾啲MK仔呃咗隻豬又搵毒撚埋單 正扑街 屌你老味同我醒呀
上過咁多女
其實好佩服佢 自問自己厹唔到 某程度上其實佢好成功
輕輕一推
推得咁快嘅
其實佢未夠18落老蘭都可以玩到佢甩褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞