(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
佢真係好撚樣衰, 咁都食到女
盲粉 岀黎喇
https://youtu.be/yCt4lQltqnQ

ricko想凋淡件事再出山?
pish

腦殘盲粉

痴撚線,真係無撚腦
咁嘅人都有人盲撐,係咪傻撚左
我好懷疑堆錄音係咪真係受害者錄低
定係有位似聲巴打特登扮個條mk柒頭錄低抹黑

根本冇野好懷疑,連電話號碼WhatsApp Record都出埋嚟
Record裡面都有佢啲錄音,對話又係

根本冇野好懷疑,連電話號碼WhatsApp Record都出埋嚟
Record裡面都有佢啲錄音,對話又係

如果係假既當時人洗咩出黎道歉?

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔[/quot[/quote][/quote]

來源係囡囡ig[/quote]
多謝你先 咁應該好難搵番原圖

腦殘盲粉

拍片就得不如自拍同女女搞嘢啦

盲粉多數打5p字

白痴 屌你地啦
好想講句你死你事
我有個fd post snapchat覺得自己係ricko bb二十萬個subscribers之一 好開心
咩料呀 又話等佢出新片
屌 咁既死狗公仲追捧 呢啲女無腦到一個點
我有個fd post snapchat覺得自己係ricko bb二十萬個subscribers之一 好開心
咩料呀 又話等佢出新片
屌 咁既死狗公仲追捧 呢啲女無腦到一個點

狗公
推到佢仆街死
伍仔果陣都笑鳩ben哥啦,學咩人講事不關己。 死番去拍垃圾片啦。
推撚到你仆街
D盲粉去左邊:原來Ricko兄反正比人爆左出黎索性私下開群flirt女

https://youtu.be/yCt4lQltqnQ

不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞