[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
15.5cm 幼手
thanks 。我都係幼手得16cm, 照佢網寫L size內既圓周148mm,咁我應該都係L
其實就算買大咗都可以去水晶舖叫佢拆珠較細啲個size
官網就買多幾樣野先抵,shipping 都百幾二百
買完同俾香港非會員價平。本身想集運,但送日本會有稅,所以官網買直送抵d
幾靚,但有冇得試試先
正呀!
呢頂係唔差
想問下大家響ebay 有無遇過黎個問題

我bid 左件貨
響個post 到賣家寫運費25GBP 直到香港
到我比左錢之後
佢message 我話寄去香港要48GBP
依家要我用 “Friends and Family PayPal” 佢個運費差額

首先我就覺得運費25GBP 加到48GBP 實在太貴
件貨都係48GBP,運費又48GBP

另一樣係佢想用Friends and Family PayPal 要我比差額
會唔會有鬼?
因為未試過響ebay 用黎個payment

謝謝各位
f and f 我冇記錯好似係退唔到款 唔好搏比較好
多謝意見

如果係咁既話
有咩對策?

依家件貨hold 住左未寄
未覆佢
唔急用既
你用paypal畀錢?可以同paypal講,應該可以退款
friends and family咪小幾% service charge,你運費多成23gbp,用 friends and family佢都cover唔到la
用PayPal

同PayPal 講可唔可以退款再買過?

或者叫佢寄返去佢寄出地(英國)用集運
再partial refund?

Thank you
退錢搵過第二間啦,仲幫襯佢做咩
無錯,搵過第二間啦
你叫paypal退返錢啦,間鋪有問題啦,無端端加shipping,又話friends and family
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞