[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
$1860 應該係最平嘅in house cotton 布
DB 好似沒有Gurkha
咁慘
我上去話整gurkha乍唔話ok wor
佢話ok定唔ok呀?
佢話ok wor
D錯字離譜到
係咩
咁我唔知喇

上年去話冇Gurkha 做
乜原來有啲咁嘅地方,但果啲接開團單會理你啲想造一條半條又要求有款嘅人咩
如果有我都想試吓,你形容得好好,係西裝鋪造就係無果種粗豪嘅感覺
試吓阮氏先囉 佢真係做到個感覺出黎
上面有巴打話造條長嘅要3K,都真係唔平
網上又搵唔到成品睇下
做制服的也會接個別單,因為長官的制服係訂造㗎嘛,不過他們就無乜耐性去處理你的「特別要求」。制服有定式,唔會突然呢度改那度改款,而且手工都唔會幼細。
咁間間都造,你唔造D客咪走曬?
點都勸掂工場接啦!
呢一年生意慘淡
係Luddite 搵Rex 做緊條Gurkha 長褲1080 不過未知質素點
但佢哋D Gurkha 款唔Gurkha喎,他們不是賣「古著」嗎?但個款改到同原款差咁遠
佢有問我想做比較worker 定斯文d 即係褲腳落收窄d
似唔似原裝我唔清楚 等成品出來再睇下
另外上面個條都要1800
佢似可能攞佢自己條係AC 造既來照dup
Luddite ...
想問下點解而家warehouse 無左heller's cafe series
End contract
即係已經無得賣?
無架啦
請問香港有冇地方可以試Private White VC
幾時先可以熱完
好想野想著
各位巴打 想問下大家一啲睇法
http://www.dartisan-onlineshop.com/SHOP/SP-079.html
呢條係豬仔40th地球褲
https://www.orgueil.jp/homme/tailor-jeans-or-1001.html
呢條係Orgueil定番 Tailor Jeans【OR-1001】
我見兩條既剪裁都差唔多
裾幅都差唔多
大家都會點揀??
無架, Private White 係London 同Manchester 有舖,好似亦都無dealer ....

不過佢全球free shipping ... online 買好方便
size chart 都好清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞