[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
之前條40周年heritage正啲
40周年heritage呢條見T5有賣
見地球褲係徳島藍染又好吸引咁
之前買左SD-DO7 隻藍染又好靚
俾太陽照勁靚
SD-D07我之前都有條
但自從見到仲有1677買之後我果斷賣咗條D07
btw地球牛因為佢唔係用金屬鈕我個人真係麻麻
怕佢會甩一來
個種藍真係上左癮好靚
我係買左條orgueil 既denim trousers
呢條都唔係金屬鈕 着落都算紮實
係零零舍舍有粒好似鬆鬆地
但又唔見甩線咁 唔知係咪本身咁樣
巴打有冇買過?
我170高 日版sl bedale着S
Private white係咪大概買size 3?
唔知爸打講條褲定粒鈕
式或者我兩張都俾圖先

呢張都影左一段時間 佢隻藍唔係好深好隻色
未操都靚

呢條就orgueil個條 呢隻藍就深色好多
要操多啲先得
解落又真係方便過金屬個啲
但金屬睇佢有個變化又另一種玩法
我同你一樣,買size 2都要少改
我著3 號,不過我肥肥地嘅,2號就一定無可能,有冇款我可能揀4號。

PW d sizing 有d 唔consistent. 個個款都唔同,sizing chart 就揀shoulder 同chest 啱果個。

你想入邊款?
咁3 號ok la, 佢之前做咗好耐sale, 我都入咗件Hooded jacket ....
我條eral55都係咁 可能我太粗暴 啲鈕甩咗 要自己車返
eral55而家四圍都無得賣
之前係諗住買eral55
Orgueil有隻同eral55同款
T5有
想問下大家,如果要改短牛仔褲褲腳,係咪去街市就ok?
Thanks 巴打
巴打點睇rmc牛
習慣問一問, 係Real Mccoy 定Red Monkey Company ?

Real Mccoy 正

Red Monkey 俾我我會唔要
有無人著過whitesville tee,算抵著?
後者
點解咁講呢 quality好差?
都唔興啦咁浮誇
我中學果陣都有幾條,買果陣仲有個木盒送
而家仲有得賣咩?
rm有出牛咩 唔是jm先有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞