[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
樂天 古著店都要2500左右 3000筆直差唔多啦
細e都要2500?邊間咁樣劏水魚
sor 無睇到系細e
我記得細e type 3 好平
1000有找
長知識了 就係GOOGLE 70505 既話出黎啲樣都係同TYPE 3 差唔多先咁問
https://www.levi.com.hk/zh/product/1961-type-iii-trucker-jacket(lvc-collection)/749980001/p/15292685
直接官網買呢件又點睇?
依家買滿$2500 有75折唯番都係$1875 !
LVC無75折
我以為一樣有
如果正價$2599 咁計買呢件LVC既話買日牌桃太郎個啲會唔會好啲
我都想知日牌多d 我自己最近買左LVC type2 覺得不錯,同埋買原牛要預佢縮水
想問下麂皮發霉d點點印,有冇可能清得走
對boot陪左我好幾年
同樓上有差唔多問題,條皮帶一掛門後面就發霉,有太陽曬住就冇事。 知唔知可以點搞
想問你地平時會唔會積褲腳
定係會好似張圖咁roll/cut到直晒
會改短,再roll 起1寸到,露dd 裡面既布
話時話,chambray嘅中文其實係乜
Google過見到有青年布,學生布同經紗呢3個叫法
有無師兄去houston N-1 jacket 有興趣
買左返黎好少著 想讓比有緣人
99%新淨
有冇人有著sukajan jacket
點分質素高低
質素就差唔多既
稀唔稀有就有分既
普通鷹呀老虎呀咪常見d
velvet面感覺上少d?
龍又少見d
唔係japan/korea既 其他地方既 例如alaska guam呀之類又少見d
d字唔係潦草又少見d
直頭係部隊名+圖 有年份 又再少見d
hand print就更稀有 又有西陣織個d
太多啦 唔會知得哂
買左件羊毛褸 如果衫袖太長/闊有冇得改?
有冇相?
有 有你興趣 tg傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞