[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
巴打知唔知呢條點deadstock法?某d parts定係點?
yes yes .... 唔係deadstock, 係”deadstock” blue
大家著原色牛slim fit會襯咩黑色鞋
襯啡色會好睇好多
想襯黑色波鞋 會roll 但未諗到咩款好
黑同深藍唔太夾
返工粗著 可能最後都係黑色cons 睇下高定低筒
香港邊到有orslow 賣
IG : shake_n_bake_by_where
想問下 evisu no.1 2001 縮水率 幾多??
小弟著開 w32, 應該買幾大

仲有官網做緊7折, 有無方法入手
Thx ching 有試過係呢度買過野?
男女店主都好好人 不過最近好似要預約上去
無 我海外勢力
官網有寫縮率
佢個7折都做咗好耐下
之前我都有想買但無晒中間個堆size
琴日入咗
果d 係日文, 我知大約2-3吋, 想問個清楚

佢話30周年, 所以減價,

想買條no.1 玩下
個個人洗嘅方法唔同 縮嘅比率都唔同
雖然我係網購性戰士但evisu我都唔夠膽買
見佢no1 17oz縮成5個size
同埋上網爬文話個通病褲腳縮到好撚短下
其實我計劃下年6月去日本, 不過到時應該完左減價,

如果仲有減價, 當然現場買就最好

我暫時考慮3個牌子 warehouse, denime, evisu, 會買47 褲, 暫時玩緊 fullcount

巴打有咩高見, 不過我唔一定會買
見依家 no.1 個價咁令, 我d 心動姐
舊果條肥左唔啱著
早排用代購買左條
巴打著開幾吋腰?? 買幾大??
其他牌子 W31/32
今次買 W34
我個人偏好豬 warehouse 同 denim
但自己著緊嘅反而係flat head同pbj
打算每個brand都整條試下
fullcount應該就不了 佢之前撐送中
no. 1??

用咩代購??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞