[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
可能落雨之後冇耐咁啱我喺室外 所以覺得冇咁熱
濕住濕住個感覺仲嘔心左
啲牛褸濕咗之後陣味好惡頂
請問有冇皮手帶推介 平時戴開the flat head
要曬番先得啦
我都想搭單問,想買佢件Harrington 2.0, 唔知38(size3)定40(size4), 我183cm, 70kg, 38”胸
各位師兄可唔可以俾啲意見
https://divisionroadinc.com/products/private-white-vc-archive-ventile-harrington-midnight
我睇中左fullcount type2, 同價位左右有冇其他選擇參考下
有冇膊頭size?
睇膊通常最準
你183CM 最少都40碼
第一對white’s 為轉季做準備
老板好nice 好好傾

巴打向邊度買?

我睇緊white’s / nicks
ultrasound boots,你上網搵吓,買whites 基本上香港係得依間,上去行返轉,應該有收穫
fullcount不了

提醒下大家

有冇其他alternatives俾到買type 2嗰位巴打
新手想問下~Lee 91-J牛仔褸有咩方法入手
同埋想問一般牛仔褸size 36/38即係幾大件?
小弟都幾大份,一般買衫都at least XL,如果我上網搵的話買咩size好?
感謝各位巴打
fullcount 不了
好波 FULLCOUNT 真係不了
Thanks

你呢對係現價定mtm?
一般日牌:38 S-M 40 M-L
Vintage variance 好大 睇brand

我平時著開M但件Lee 100J都要著42
我著開38但我件100j係34
所有野實吋為準
好難捉摸
有無相,啱我喎師兄,有興
我買現貨,依對算係基本配搭款semi dress,試過smoke jumper 同其他款,但感覺有啲重口味,我搞唔掂
馬屎忽semi dress 都有現貨 但就冇折
有得整 但唔係幾舊水搞得掂 價錢可能同買過對新嘅差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞