[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
其實你著薄褸多 可以考慮下襯fingerless /driving glove 咁個balance會好啲

我唔著厚褸 多數著多幾層 恤衫 冷背心 薄tweed外套 加條薄頸巾 咁襯埋手套都冇問題 人哋睇落好似著左好多 但係都唔會overheat
聽落都唔錯
唔該曬先巴打
I thoroughly recommend you read "Mom Jeans" on your own time. It's a wonderful book 📖written by Tiera Skovbye, Dua Bernstein, Leonard Lipa, Zooey Dion, Celine Deschanel, Margaret DiCaprio, Leonardo Lavigne and Avril da Vinci.
最後揀左tin cloth 因為鍾意油布
佢有個側袋可以拎野
聽巴打形容完好驚伸手入去時𠝹爆手
Warehouse件黑褸大戰版無得輸

利申 入左
見佢官網未出size chart, ching 點預size?
我買左上年果件今年果件有咩分别?
我訂咗Lot 2154 CLASSIC PILE HOODIE
D細節位都唔同,一條37有調節扣冇吊帶扣,一條22有調節扣有吊帶扣等等,好難咁比

買定對jeansda等入秋
冒昧問問Ching

有無take5 會員卡一借,想買條fob短褲
Vip只係相差200蚊
但係呢排無嘢做,又想堅持no mic,想慳得就慳

如方便,Tg約
https://t.me/leipohihila
DD 呢個SERIES 好癲
好多件都想買
上年ON99 咁買左件定番TYPE1 ,
今年已經好想入大戰版, DD1004 都想入
我忍唔住入左件LOT 2141
但我上身效果好柒下, 但件野係牛嬲咁既價錢
pullover 我麻麻,我都覺得好難好睇
正呀! 幾錢呀? 點入手?
呢件既長闊度仲要好蝦人著
一著上身柒到嚇左一跳, 連SELFI 都廢鳩事
買呀!!
再咁買落去要買返個吊櫃返黎先掂_
我都好多條了 著都著唔切
褲都好少少, 夏天有時都著長牛
褸就真係
我著緊短牛有啲起色
短牛著到袋花都甩埋
條豬仔黎 感覺易色落過桃 桃著極都唔甩
豬都好難甩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞