[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我嗰條係1950s Payday
7件
除咗chimayo嗰件之外其他輪住著
比較中意襯western啲嘅look
有冇咩brand推介?搵好耐都搵唔到啱心水
咁多

有冇咩brand推介
都係d 日牌,豬,orguiel, freewheelers, Japan Blue, pherrow’s 等等。

有一件Filson, 一件Chimayo

都有around 10件
分享下,vest 我夏天著得好密

想買條牛 見tcb同warehouse d復刻都好正 想問有冇咩網可以教點分唔同型號係咩cutting咁? d型號太多 新手唔知買咩年代同cutting好
想請問豬係咩牌子?

上面嗰啲都好靚,但畢竟我只係想試吓
所以想問下有冇啲價錢平民小小嘅推薦?
豬就係Studio d’artisan ... 日牌, 可以試下Sugar Cane, 上年都好多巴打入。

當然揾古著都係好玩
件Sugar Cane wabash印象中幾位巴打入完之後我都入咗

Btw 價錢平民少少嘅話Luddite自家vest可以一戰
ar yes yes .... Luddite
Luddite都講緊~800
加多幾百上日牌好過我覺得
Luddite唔係差 只係我覺得呢個價位唔上唔落
夏天單著tee都覺得熱,
不過都想買件秋冬著。
https://ware-house.jp/product/season/wh2020aw/
warehouse 出咗秋冬catalog
唔知take5會唔會入呢,想試咗先買
今季warehouse 好正
鍾意件s2000x 褸
呢件正

呢張都幾撚正咁
師兄們好 新人想買牛仔褸
價錢3000內可以接受
請問有推薦嗎

係Levis 睇到新個件LMC Type 3 ype 3 都覺得幾靚
不過爬文好似大家唔太推薦 Levis
所以請教一下
入門買VINTAGE 70505啦
日牌我都唔建議
上網搵左個樣似不過應該唔係 再搵搵先
70505咪即系type3
vintaga la70年代細e個d唔會太貴
樂天買到 古著店都好多
第一件$3000我個人覺得太貴啦
我有件vintage557都唔洗$3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞