[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
如果係大戰版 Cushman件褸同褲都係conners sewing factory代工
CSF係現時數一數二既復刻廠

Freewheelers 唔錯

McCoy’s 係咪賣左盤 近年好似唔多掂
正喎巴打
學到野
點入? 著後感點?
之前見返貨都想入
但佢個官網入面搵唔到寄香港既
我係google search 之後睇邊啲日本網有international shipping 咁
一日break in 就己經開始軟同貼腳
暫時無乜投訴 只係如果有得試既話 應該會買細半個size 除非本身腳背比較高既話 就買返著開既size
有興趣 但冇錢
我覺得warehouse>freewheelers
咁warehouse 同cushman 比呢?
Warehouse duck digger 算好高質啦
CSF係高質得黎sell到好artisan咁 搞到而家飢餓行銷咁 有錢都未必買到 要去日本實名排隊買 resale又會落blacklist

唔想煩就買warehouse
唔怕煩又有閑錢咪睇下買唔買到one piece of rock即CSF
而cushman條大戰版算比較易買到csf手工
聽講CSF 以前可以IG DM 佢地就買到,但依家好似無左依支歌仔唱
有時我就係唔鍾意d野攪到咁,玩到咁難買,索性唔買。
係幾正, NATURAL色都好正
我有諗過集運返黎, 但如果有咩事又好煩咁

咁買返正常SIZE啦, 最多加張厚墊
兩睇啦, 好似GORO'S 咁, 真係正到你自然會排
CSF 牛褸未見過實物唔敢講
同埋牛牌替代品都好出色, 真係唔洗特別買佢就真
牛牌?
牛仔褲牌子
Warehouse 都好正喇
牛仔褲又不是用金用 買條色水有保證既 操番幾年靚靚
好過手上儲埋成堆貴牛向衣櫃擺 收藏家另計
同埋睇你求乜
係復刻定時尚
講靚其實 豬仔 sugarcane 都靚
豬仔 sugarcane就係時尚?
Csf freewheelers就係復刻?
因為前兩者多收身 硬身 唔同款
通常買呢啲items中意上eBay/Etsy 尋寶多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞