[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (35)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇Filson fans?
喺Rucksack 同 Tin cloth backpack 之間掙扎緊
係邊入?
Vintagetogether
我算係

classic 就rucksack ... 係好重,難攞野。 不過如果你鍾意,最後你都會買晒兩個。
用緊Filson rucksack,難攞野到
如果係側邊開少少就咁申隻手入去攞會比zipper 介手
exac7ly!!!!! 用家心得!
條拉鍊真係J出血
入啦,我覺得後面個大袋位好實好
巴打,我想問下香港除咗BS有賣Dents gloves之外仲有邊度有?我睇中咗對啡色Sandhurst但係冇我碼

新手留名有怪莫怪
啱啱search過Houses Shop好似有dents

(利申我對007 Spectre版Dents都係喺BS買)
條拉鍊介出血
唔只出血,所有皮製品,眼鏡盒,鏡面既野,水樽都介到花晒
Btw 而家用緊綠色,wax左佢會唔會好睇啲
唔該巴打
香港好難好gloves... 除非揸電單車?
唔係
只係對軍事傳統有興趣,知道英式制服一定配手套,自己又有一件黑色CWU 45/P,覺得一齊着會好襯啫
型呀,我係怕太熱!
真,香港熱到一年都唔知著唔著到一個月
Warehouse dd1004 定 freewheelers 1922 601xx好
denim 我覺得warehouse 好啲
其實兩者都好好!睇自己鍾意邊種布料質感同染色
我個人喜好fw 既布同色多d
我印象中紅巴你都好似有對Dents唔知有冇記錯
我通常襯啲比較western/dapper嘅outfit
買unlined glove 冇咁保暖
我手汗都大 上年都戴到兩個月

香港比較少 多數靚野先會做unlined
咁各位有冇啲薄身啲,又可以同到手套look夾嘅褸可以推介下?我份人比較怕熱,好多時候買咗啲厚褸一年著得嗰幾次
平時我通常都係恤衫牛仔褲,加對Danner皮靴咁著,見到呢度巴打牛仔褸比較多,但係襯手套又好似怪怪哋
岩 我都覺 warehouse 上年件大戰版
我無呀,有心CC想入,不過真係覺得香港用唔到,去旅行又㩒唔到電話所以一直無入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞