等緊國安法一立,英國Home Office就公布BNO擴權詳情,會飛去英國住揮手區

993 回覆
482 Like 64 Dislike
食蕉啦,人地擴權係比你係當Lift Boat救命,你班人渣就諗住想國安法快啲過而自己有著數
visa extendable證明得唔得?咁講去外國移民但未入籍果d都唔拎得啦
而家積金局要提交有外國永久居留權證明先得
,本身佢一生人只可以申請1次已經好搵笨,咁講咪要最少等5年?
已經唔諗抗爭

一心諗移民英國
唔出遊行啦
去機場
當然無得HOME OFFICE,因為你都51歲已經破埋產..都係訓天橋底岩你多D
關咩事,我櫃桶底收埋本阿老阿圖護照又要話佢知?😒
之前永久離開香港老吹返大陸長住都可以,遲下會唔會改就唔知
捐錢支持英國戰線先啦,仲有好多落腳後問題等佢地幫我地爭取架

借個位
仲有HK watch 都好需要捐

捐錢呀,難得善長係自己,受益人都係自己,咁都唔支持下。

Hong Kong Watch 真係有做嘢兼做到嘢架,BN(O)有擴權嘅機會唔少功勞黎自Hong Kong Watch

https://www.justgiving.com/campaign/hongkongwatch2020
擴權就係變12個月。係咁多。
點解YouTube 十條片有九條都係介紹Manchester樓

冇咩人唔建議住倫敦?
冇咩人建議住倫敦
行撚開啦 on9
成個時事台都想立國安法wo
攬炒成功又贏
Visa 費用、條件、住滿幾耐可拎PR、citizenships

乜詳情都冇喎

要等Home office出公佈
想去Dover 各位點睇
誰衛我城?
一立左法, 下年過去睇英超2021.

九月先二讀喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞