等緊國安法一立,英國Home Office就公布BNO擴權詳情,會飛去英國住揮手區

993 回覆
482 Like 64 Dislike
走 老閪都走 有咁快plan 好晒d 野就走 反正正苦工好快淪陷做唔做都罷 勸下屋企人賣樓走唔肯就由佢地
佢真係怪到乜咁 講到自己咁唔鐘意香港咁撚垃圾 過到去仲話想建立新香港 佢真係以為自己係邊個
都唔知你做乜鳩, 無啦啦走出嚟捉人""「」
呢啲咁既勝利球迷 香港掂左仲唔仆番黎攞光環咩

咁既話我真係情願佢地一走了之好過 當人地condom又唔認
喂睇清楚啦。建立新香港唔係我喎
冇BNO...
如果有案底,平權左應該都去到
Condom
快快快
等撚到好心急
人大快啲立法
冇bno, 不過我會勤力工作!

有工做就得
你過到去攞左公民身份,番唔番黎自己決定
不過就算番黎揸住外國身份點都有著數
話移民就係潛在藍絲扔低後生仔其實唔多make sense
但你應左#205果個人
想settle好曬幫手足 再逐小建立新香港
然後你話慳番 啫係原本你唸住咁做啦
我只係話你聽現實中係冇可能發生
真心定假膠
無bno咪去台灣食台妹,天氣起碼無咁凍,講國語廣東話睇中文生存到
頂盡咪指點下新黎走難既手足點租屋,點搞手續,介紹佢地工作。

但搞新香港/小香港我不苟同。現實亦無能為力,你都知
台灣
其實係你地抗爭咋
講得呢句就兩樣都唔會係啦

去Liverpool住貪佢賊同鄉下佬多咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞