等緊國安法一立,英國Home Office就公布BNO擴權詳情,會飛去英國住揮手區

993 回覆
482 Like 64 Dislike
tu唔係全世界?
點解個個都Manchester 先既
好驚woooo
Birmingham 唔好咩?
newcastle口音好難明⋯⋯
Birmingham都係熱門啊 揮手
立眼睇應該London > Liverpool
因為冇鐵路我難少少適應到
加上自己住過London 一段日子,其實去邊都冇難道

如果你記得我,我係雙線發展
另一邊搞緊保加利亞移民
放長雙眼睇下30號點
Birmingham治安好似麻麻,我讀商唔係倫敦既話,第二選擇都係Manchester
冇BNO 個d 五眼聯盟會接
唔洗擔心
Agger. 大家都係掛住個勇字就走。
有BNO只係bonus但唔代表條路一定易行。
無BNO嘅,難行啲但又唔一定行唔到。
push!
睇postcode,Birmingham有啲區治安都唔錯
我自己依家搵緊幾皮野1個月都想去試,就算唔講政治問題,樓價已經好難人向上流
而家英國等支那立法,同日立即宣布給予BNO擴權

賀佢老母香港71
華人
我記得!
你搞成點
其實有d錢都想倫敦住,果時去過倫敦覺得物價都唔一定比香港貴,但樓價高所以先諗Manchester
第一條link係house share,即係一間屋入面分一間房比你,first month £400,之後£800

第二條link都一樣house share一間房~£900 per month
邊有三間房比你
樓價,物價真係好撚貴
大家打算幾時會走
都係啊,如果唔介意工種嘅話,其實慳慳地會買到樓買到車。生活指數(如果唔多出街食飯,唔係住倫敦區)其實係低過香港
https://youtu.be/9q0jrjXRrOk

呢個youtuber 個老公
百萬年薪,都放棄高薪移民台灣

你諗下咁高人工,比多稅,用係邊

1. 買水炮車、TG射自己
2. 出錢比黑警OT 做 1.
3. 濫捕、亂SS
4. 比律政司鳩告
......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞