等緊國安法一立,英國Home Office就公布BNO擴權詳情,會飛去英國住揮手區

993 回覆
482 Like 64 Dislike
屯公塞車/星期五收工時間響觀塘開源道人迫人

屌講撚中晒
放假落樓下買野食都要人疊人咁排隊
香港真係CLS地方
冇錯,根本唔可以咁逼人留低受苦

Life, Liberty and the pursuit of Happiness 係人嘅基本權利嚟
頂盡3-5萬
我會加油肯定唔會好似香港班傻仔咁先,留喺香港攬炒,步梁天琦後塵祝你哋無得走嘅入晒集中營,我過去un un腳食Fish and chips喇傻仔
屌果班根本魚蛋論
自己冇能力/移唔到就屌鳩走果d 係逃兵
移民是人類表達對尊嚴、安全和更美好將來的一種渴望。它是社會結構的一部分,也是我們作為人類大家庭構成的一部分。
Migration is an expression of the human aspiration for dignity, safety and a better future. It is part of the social fabric, part of our very make-up as a human family.

聯合國前秘書長潘基文
Former UN Secretary-General Ban Ki-moon
Secretary-General's remarks to High-Level Dialogue on International Migration and Development, Oct 2013.

https://zh-cn.facebook.com/ferlinaustralia/photos/a.114794506657932/175848253885890/?type=3
咪臭係好彩有班傻仔幫我哋打生打死先爭取到今時今日嘅成果祝佢哋喺入面坐得開心啲,我哋有能力嘅走先多謝一眾被捕手足
我會努力,你哋食皇家飯食得開心啲🙏🏻🙏🏻
自己選擇黎
武力唔對等打乜9
自己衝動撚又情緒勒索
儲緊錢 有bno 等埋我呀
勇武正一戇尻仔都係好似我哋咁做冷氣軍師好
條友激兩激講左心嗰句出嚟
呢啲友仔最虛偽
你到時去到洗大餅 或者冇野撈 唔好怨
走左之後唔好再消費抗爭
口講一套:香港獨立 唯一出路
做另一套:香港攬炒 移民走佬
如果預計有危險嘅 點解唔早啲走 到時關閉機場 或者查到有bno 扣留唔俾出境 點搞

如果諗住之後走 穩陣計 用其他旅行證件出境先 係其他地方再用bno買機票去英國
得啖笑
洗大餅 有咩問題
多謝關心

我去到應該就唔洗洗大餅既

唔洗情緒勒索我喇

你係loser唔代表人地同你一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞