[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
有咩話柒唔柒,人哋出乜出唔出都話柒。咁如你哋所願唔出!咁米比多個機會你話佢真係柒!幾好!
我覺得淫K呢個行為擺到明專登,引火焚燒明玩九Juno。如果唔係佢邊有話題宣傳自己?點會唔小心咁唔專業嘅行為都做得出第一日出嚟做歌手? 甘多年去到邊衰到邊,間間公司都針對佢?古怪一定有不過唔知玩邊科
咁本身個結局係點
七十歲董伯伯同七十歲浦婆婆
睇切爾諾貝爾文案,有提到要戴口罩;如果1986年核爆17歲,今年董折先51歲,六十歲都未到
丹麥啲時間線不嬲亂柒咁嚟
好似暴烈34個女應該都有17歲
但個mv心姐仲係拖住個攬住公仔嘅細路女
浦銘心生仔先定個女先?可以個仔出世先
使唔撚使呀
咪當預先宣傳囉, 又唔係真係咁大件事
咁都要煲大佢, Juno真係好撚on9
好心啦
個故已經無咩人理, 快d 完啦
所以派隻打手上黎抹黑
再想全身而退
分兩樣野講我入嚟po相笑鳩佢似雞,同佢出唔出到碟唔關事㗎啵通街大把人笑佢咩?跟本都冇人想聽佢唱歌?十八缐!
隔離條題全部都係講淫K衰嘅咁你又覺得係抹黑? 你唔過隔離幫口?你根本係謝安琪!你熬底?
俾埋傳送門你 https://lih.kg/2260963

唔通全部人都要抹黑佢?俾人講多幾句,就等於唔使派歌同埋唔使出碟全身而退?淫根本就係扮黃,自己唔敢出嚟唱歌派歌,唔好俾我估中!佢肯定過埋雙十一先死出嚟。

如果咁容易可以全身而退,原來po張相負評下佢我就可以幫人走數唔出碟!我都去銀行借人100萬蚊跟住鋪張相走數先!
你都識得講派一隻啦,派打手正常人都唔會派一隻啦。大家咁話啦你都係打手,謝安琪小姐!

你哋知道咁多內情仲多我,我只係知道佢似雞同埋上床換獎!
笑撚死 我直接飛撚左段嘢 睇你張圖

字裡行間扮閒雲野鶴
其實帶住任務上黎幫短腳龍使橫手
對的!我是來去自如,無所羈絆的人
你同Kay都唔好咁博咁忙週圍check
我個friend都識你肥肥
Kay人賤自有天收
#唔話佢淫一日咁多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞