[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
咪係 橫掂阿經理人本身都同長頸鹿咁friend
珍藏醫思唔撚係我珍藏啊,就算我係google搵到啲相返嚟俾你睇,都中左你口味呀嘛先係重點
又扮到唔care咁,又要話佢好多女,你係咪佢本人嚟㗎
我驚佢老鼠唔識佢,但冇感覺,有乜撚嘢好講姐你揀相都唔揀 重點🤞如果你想我哋笑鳩juno 你可唔可以搵張相係剩係得佢自己。而家我覺得亞Y搞笑啲囉。人哋矛頭會講咗亞Y先啦! 放多幾張嚟睇吓有冇嘢好講睇吓我有冇feel發言賤嘴下佢。橫掂原來你咁撚鍾意聽我講嘢:)
系連登笑尻wyman你以為新聞咩
話知你兩個打包掟哂落海啦
講到明就寢啦書文覺得亞Kay唱得唔好人哋唔收貨啦,要唱多幾十次🤪所以咪喺IG發放出來俾啲壓力佢。aga 隻碟都出埋! 所以跟風去搵人師傅度做歌,一定冇運行、戇鳩西k and 戇鳩Juno嘥錢嘥時間。俾人拖時間之後連今年個女金都冇埋雙手奉送!環球冇資源都做到兩條女咁好,幻覺有資源又點呀K去撚左邊。得一條女咁做今年都做唔到。因為k唔敢出嚟,公開見面出嚟會比記者窮追猛打問細so事件,黑警阿嫂佢已經冇冇晒工作佢仲敢出嚟。佢醒目過你呀!佢真係唔係戇鳩!
你哋淆底驚冇人要佢,走咪仲好你地fans都唔鍾意佢係幻覺阻住佢發展衝出國際佢唔稀罕比返個位出嚟啊大把人等緊上!佢等於當年楊千嬅退出之前玩爛晒!之後拿住幾首首本名曲出嚟現場搵錢,唱來唱去都係鍾無艷囍帖街,千華就50歲唱少女的祈禱 計我話一齊罷買隻part3最好甘就唔駛益幻國
唔係5年咩
呢位行家,你以前拜開吳岱融為師?

侏儒龍放哂風成個故仔完左,即係阿kay可能唔續,跟住就有條P牌仔上連登開工
配合度唔高就假,根本變左佢私人工具人
數愛 x Kay isn’t me DVD x 2021 Kay 個人大碟關注組

好撚奇怪屌到九彩,矛盾仲希望有2021大碟如果有大碟名:棄婦773312 ,肯定Juno唔屌佢個拉闊西,求愛不成功爛渣發!去到邊姣到邊!去到邊衰到邊已變成綠色的人。
唔係話Juno要靠Kay 上位咩?甘應該攬住亞Kay唔放啦戇鳩鳩?仲好你哋都解脫,唔使咁辛日屌夜屌。睇吓有咩地方仲收留佢,這個國際一缐脱星。我心目中一線嘅歌手容祖兒之後一個都冇!女金係因為人哋唔要佢就上床換獎,細so炒左冇靠山, 下一個女金aga !
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞