[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
今朝見到個post忍唔住覆咗,依家睇返估唔到多返咁多人撐kay 仲要成千幾個正皮 好感動

睇嚟經歷咗咁多次鬥黃,D人終於肯理性D看待
有d仆街都係要特登搵野黎嘈

公平d唔好乜都賴,條女假就假!選擇性出現Juno揸住支槍唔俾佢講嘢?k靠話題要宣傳咪死出嚟扮黃,驚死自己冇錢養埋個廢柴小丑乸型老公咪扮藍囉,佢唔驚冇job做冇錢開飯呀佢甘鍾意出風頭😗扮上等人。日日對波行先$ 如果祖兒唔係走咗佬佢邊有運行🤪

Diu講到公司咁差都幫佢攞咗兩年女金! 攞晒去失而復得要攞嘅嘢。佢反骨間間公司都反面收場啊,起碼設計度身訂造個淫k角色俾佢唱偷情。女觀眾戇鳩嘅就喊苦喊忽,男毒毒就一起j機?阻礙着我AGA上位老雞。淫k不嬲都藍藍黃黃。計我話佢係綠色!兩公婆鍾意幾時出牌咪出牌打人情分宮心計。我有個friend做傳媒話淫k自己成日飲茶灌水自己放料! 路過經過抱不平,咁簡單使唔使洗版十幾頁以為咩料! 佢假咗咁多年㗎啦冇咩特別、我撐藍奕邦!!一睇佢啲眼影就知佢鍾意咩色啦
死撚開啦柒頭
樓上條仆街冇人想理你
D 打手AC 冇開過po 仲要P牌好心甩左P先出黎柒
嘩笑左原來條友仲要扮AGA FAN分化 好心你收皮啦
我都係咁話
佢在意嘅係呢段路上面嘅過程
佢一直都好喜愛浦銘心
佢仲好開心呢個角色闖進佢生命
P牌唔係重點囉我講句嘢大家有目共睹啦。你先柒,我覺得你咁計較甩唔甩個P牌你先係打手囉。我係講我自己鍾意講嘅嘢,如果你接受只係一尾讚美嘅聲音。我點解一定要認同你講嘅嘢。其實你係咪謝安琪啊?咁佢事實係攞咗兩屆女金,佢係阻住人上位。40幾歲人仲出嚟襯。
個角色好腌悶文案好腌悶快撚啲完。唔好講到闖進佢生命咁誇張
好心你都收皮啦分化乜嘢啊,我講緊事實人哋後生過佢,唱得好過佢。係上位人哋!樓上嗰個人仲搞笑話我未開舖就冇資格留言!講負面唔認同嘅嘢就係打手。咁你去改變成個世界77。
哈!哈!哈!
如果合作咗咁多間公司都有問題,咁可能係 Kay 自己都有啲問題。
講 Kay 又唔好拉埋其他女歌手嚟講。

不過我認同佢以前咁多年都攞唔到女金,入咗幻國即刻攞到兩年女金,重想點。

依家唱下偷情歌又話破壞形象,其實佢以前都影影埋埋唔少性感相,好心唔好扮文青。

佢係黃定藍我就唔知,不過我覺得佢似係無定向風,邊到幫到自己就靠邊到。佢當年同環球反面就即刻出席 TVB 節目。2014年配合民情又出啲政治歌,但其實佢只係負責唱,私人好似無乜表達過立場。之後 2015定2016又幫 TVB 拍電視劇,肯拍劇唔係上入屋、就係想打入大陸市場,但又唔多成功。

想上位我唔覺得有錯,但唔好講到佢與世無爭咁。
Don't make stupid people famous
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞