[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
【是非多多】Juno《風林火山》傳超支停後期 金城武小齊對導演鬧分歧
https://hk.appledaily.com/entertainment/20200817/SRK4JYD5BZDPHGZJTOKCCBW2G4/
喂仲有啲咩爆,我都想聽吓Juno有咩爆,有咩好爆又咩黑歷史。食完飯好悶想聽吓。
咪撚再屌我老母我屌你老母個閪
有人好嬲好嬲喎
DEL咗咩?我仲見到新餐肉WOR只係推到好底JA WOR
我屌你老母你嬲唔嬲 你係弱智?常識吧
你咪淫安琪
偵探快撚啲去查仲唔做嘢,我上午其實係環球呀下午係幻覺夜晚係英皇凌晨時分我係謝繼聰啊。一個人打10個人好玩越來越!有返啲生氣。
今次你做到嘢啊
咁撚肯定快啲報告比謝淫安琪聽同埋inbox問條撚樣Somad係咪
睇吓人地點答你?我係高層都搵啲錢搵打手啦on 9 仔,有冇皇法?謝安琪個叔仔有冇皇法佢搞鳩啲市民?
乜你有高層Facebook咁撚勁?係咪人哋嫌棄你unfriend左你?你睇唔撚到人哋啲嘢?
如果我係高層我一定送返張簽名海報俾你係屋企J。可惜我不是。唔9鍾意你偶像又話係打手。一係話隔離公司!人哋有P牌突然間加入又話係經理人。我唔記得咗你唔鍾意睇字喎我聽日再打大段d等我打完記得唔好睇。有心情咪打多啲囉,冇心情Hea鳩你地囉。係咪唔睇唔舒服啊而家每日?
唔會喎 因為你都屌唔到
呢個唔係事實我唔會嬲
但我見到你俾人篤爆就好嬲好嬲
sor 邊個黎
你又講得啱喎。佢着乜都咁撚核突冇得救得救!我就冇乜留意佢成日黑色,黑色都有不過冇咁多囉我印象!只係記佢女金件衫好似一隻夾怪好似一個大蟒蛇!祖兒靚好多嗰晚同埋我aga!見人做得好嗰年之後埋堆舒文搞隻姣💋吻歌?女金件衫出事淫K成個黑寡婦咁好撚核突我唔識衫都覺佢係咪得罪人比人玩。我宜家只不過成日見到佢公私都着到白濛濛送殯甘?收皮扮仙女下凡間。下巴又越整越衰
所以一向都話鍾意佢以前多啲衫。有波睇又似隻鸡! !東莞式一條龍服務!原來佢的衫靈感來自企街同埋舞小姐。我之前喺高登都成日串佢㗎

睇返先佢以前原來都好鍾意黑白色甘著㗎,好似啲雞小姐去返工咁?係唔係?你覺得似唔似大家都係麻甩仔講真?咁樣着真係好撚想屌佢個閪?淫美 有圖有真相?點睇 bro!唔好成日要我出圖啦!娛樂你哋!
咁係聽歌手唱歌定丁個歌手個樣

佢米係你老母囉,日日挺胸修復擘大隻腳抬起個屎忽。所以佢米日日比人屌!要問細so 闊唔闊
如果冇做仆街嘢扮黃認自己綠色兩頭蛇嘅話,唔乞人憎嘅話,聽歌行先!如果成日走音都唔係特別好聽點計?
自己走音又扮機器失靈扮喊,三生一問嗰隻歌唱到鬼叫咁樣叫好聽?唔好清唱好心?俾d音樂先?點解你地成日埋沒良心?
香港做音樂有良心?
咁一毫子做唔做到一首歌
叫歌手一仙都唔收錢
好多歌手都好聽過謝安琪
係冇一個上到神枱級
串人笑人都有根據㗎傻豬豬自己睇。so咩係邊鳩個我都唔識,識佢老鼠,只知淫K鬼叫咁聲唔係我一個講!我幾個frd都係咁笑更眼努力chok唱工! 出晒街出埋YouTube !你上邊啲隊友仲話好聽死撐 加埋邵音音下巴多咗幾舊嘢!兩個仔女好慘完全唔似佢哋
https://m.bilibili.com/video/BV1LZ4y1L7SN?from=seopage
唔好再俾機會我串你 一針見血!串人諗清楚先你大可以諗返幾日
煙鏟無罪釋放,整容k咁多人憎佢?全部同佢frd嘅都特登出來整鳩佢全部人都唔抵得佢?因為整容為害人間欺騙觀眾!令到兩個仔女唔開心一家人都俾人講! 利用民間炒人氣唱政治歌想自己賺多啲錢侮辱觀眾行為!跟住淆底收埋自己扮上菜!
Kay咁撚好戲又國際你地又佢話佢一缐點解雪姑七友小矮人唔比個角色佢?
你地班友唔係話小矮人癡佢先有嘢做?
上映唔撚到係咪其實唔係因為疫情其實係因為亞Kay唔係入邊所以怕冇人睇?
重拍緊可能為左kay? ha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞