[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
呀係,漏咗講,我係問緊羔羊BB
點追啊做馬追?隻碟有機會爛尾又賴鳩疫情?做網上大碟算唔使買免費聽,而家時勢冇撚人買實體碟。我就唔會買,可能$999。 咁就好撚正 aga 有機會,放低成見問你地Kay 今年做過啲咩 ?唔叫佢X k 一次咁多! 佢都應該好似楊千嬅咁讓位啦宣布唔好攞獎。普通新人都好似活躍過佢?
條友有騰文
D標點正常返好多
之前係真心七
關你9屎咩。我鍾意點打幾時打。。。我需要你批評?。正唔正常唔係你講。 ,、。。?,。、:;,xxxx 四個字送比你!
羔半BB,我有少少鍾意咗你
收皮啦五呎三

咁謝安琪d野又關你撚事咩,你又唔肯認係經理人

係呀我係經理人啊我係下心尾。死戇鳩仔拉出去斬。你應該睇偵探小說上撚咗腦。五呎三你講緊啊淫娃Kay?唔係佢着咗高踭鞋都唔過五呎三。牙籤仔
唔記得問老實你有冇去東莞搵大波妹。貌似謝安琪個樣去入?播住佢啲歌幻想!再用你隻黑色指甲要入去個閪!因為你早泄又入唔到。只可以用綑邊邋遢指甲入!你係女人嘅話你會自己帶玩具一定。
你睇下你個撚樣除左幻想仲有d咩
係連登做呢d行為一律撥入「傻西」系列

不過睇你有時縮下縮下都好睇
過兩日有時間整理下你自屌同屌尻老闆juno既金句
方便記者收錄
香港D女歌手
高矮肥瘦都show腳
唔知咩咩鐘意巴西雞腳
原來你識記者!同淫K一樣!
會識call記者影自己做嘅好事。幾時有縮過?公道啲!我成日都回覆你,冇block 你已經好好。仲同你隻狗公喺度傾緊計?
你其實係咪淫娃謝安琪?
做咩咁緊張發爛渣?俾咗幾多錢你?定係你其實系somad? 不過你咁撚憎佢應該唔係?
我覺得你係張繼聰夠陀地唔要面?
call記者報道?益下太家有嘢睇?你想害死佢?
係咪我講嘢都突然好似你呀自問自答自答?乜撚嘢都假設當真!今次打多啲?俾你?咁撚鍾意研究標點符號?
原來你計劃想等記者收錄。
你其實係邊邊㗎?
甘嘅說話都講得出仲有皇法?點解你唔出去圍插謝安琪啲群組度講呢?嗰度先有記者睇喎?你依度本來就冇人睇?得幾個人!應該鍾意淫K的人就睇晒呢度!你不如好似我咁單人匹馬入嚟忠粉區咁出去講下嘢我就真係攞苦嚟辛為左要笑九淫安琪! 一個打十個?
謝安琪你累了一個人扮幾十個Account
係連登做呢d行為一律撥入「傻西」系列?皇法在哪?
你同我一樣玩緊講緊同系列嘢,分別系你支持淫K我唔支持佢,你做乜講自己傻西?report 佢串緊所有人入連登都係傻西好燶返入狗屋休息下先!
傻尻
問下邊間傳媒無睇住雙登攞料
謝安琪你好識玩!成日利用傳媒照完鬆。仲要入嚟連登開Account?扮黃影相單嘢係咪你自己放相!淫安琪!你唔好唔認你唔係謝安琪啦 !越睇越似自己做打手永遠為自己辯護!你身上全部東西都係香!你唔係好忙湊仔同屌西?做乜咁寂寞難耐走上嚟搵人同人傾偈謝安琪小姐?你唔認都冇辦法你不嬲做所有行為都唔認
你都明撚知自己係屈都仲咁入戲
我個acc年尻幾
個個post都言行一致
你搵位唔用下個腦都用下個屎忽
睇我以前出咩post都知啦

同埋如果你唔係經理人又使乜反屈
陰陰咀笑我地on9仲好啦
啊羊羊 之前大家都睇下你啲千字文
但係你好似打來打去都三幅被
其實你打比邊個睇
巴打個名
米話學緊你講嘢你知唔知,學你好似乜都知乜都幫人確定認為乜肯定係咁。謝安琪你有反應呀,原來你真係有account ! 笑九您又唔知,串九您又唔知!去做警察啦!一定請你!老屈你強項 。反轉就唔得唔好生氣🐷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞