[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
咁快搵到 Ok 以你性格有冇機關槍屌屎個高層,幫你隻狗k犬出啖氣。
留個言佢懷疑我係高層
都覺得好玩 開始有返啲痴cls感覺
甘我講乜都佢都要相信以後唔好駁嘴
吊原來有casting揀錯人今次☝️另外人選可能係鄧麗欣起碼人哋拍過電影 🤨一係搵阿Sa橫掂亞Kay整容整到同阿Sa一模一樣樣頭髮都一樣。哈哈淫K拍埋啲TVB薑,冇大志的一線
我諗即係仲有咩公司會簽佢要佢咁解
不如去簽英皇,咁咪可以直接同容早正面交鋒咁先好睇邊個有實力就邊個贏唔使估邊個勁。佢咁鍾意做呀Sa發現佢跟人換埋髮型師用同一個!
化妝有冇換就唔知所以我就成日話點解咁撚似 跟人班底最叻而家音樂又舒文
@一直等T Y 我未喺呢邊出鋪,年幾前已經喺aga 嗰邊成日見到你贊aga!好奇點解你都會鍾意謝安琪?仲會睇佢演唱會嘥錢得閒又幫雞k 平反。
@animalfarm
你都幾清楚姣K嘅去向,佢俾咗幾多錢你
芒得幾清楚每秒都check住先會知unfollow
定係佢話你知,K大把兵喺度做針可能佢自己都有Account同埋你勁過高層簽幾多年幾時完咁清楚你對社會運動咁緊張咁正義見你po啲嘢咁你點睇k?忠心都乜都睇唔到?你避而不答?你保護緊姣k只係周博賢製造出嚟的假像?其實佢只係一個空殼
屌admin係咪廢㗎,仲唔做嘢
我真係屌
一入黎見到咩事多左咁多版
屌原來又係果條柒頭
屌 啱啊 真係睇見都炆
report
唔需要睇
睇黎都嘥氣
屌我都唔撚知
淨係知果個乜柒羔羊喺到鳩嗡
各位先生女士兄弟姊妹 熱烈恭迎!!!

痴撚線,出個文案都要撚狗咁撚
已經廢事睇,又出得慢,mv已經冇,現在歌又唔出,今次part 3絕對唔會買,Juno同幻國班人自己繼續慢慢自high
佢啲時間線都幾撚亂
一個女人和浴室話送咗對仔女去寄宿
嗰時未遇到藍定凌
切爾文案就話個女得三歲
已經同藍定凌一齊
咁即係個女一歲去寄宿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞