[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
屌如果真係河蟹左 呢三年真係白等+硬食the album啲歌
皆大歡喜。計我話大家都幫忙罷買the album最好唔好買!
你地講到原來佢甘紅, 心姐可能唔稀罕,,凡事唔係必然,偽王k 唔知點同 謝繼聰解釋冇錢拿返屋企.!
你點解知侏儒龍無攬住阿Kay?阿kay真係唔續?

你條撚頭真係知咁多野咁?
細思極恐
咩呀你頭先話JUNO要靠KAY上位,但JUNO新MV張相係外國女人,咁咪即係冇用到KAY
所以佢先話JUNO無攬住KAY咋嘛?我GET到係咁咋WOR
睇下仲有咩地方收留佢 《 〈

呢句點睇
呢條友又識講aga既野
上面又有提舒文
仲要唔提佢都唔記得屌侏儒龍(一提就特登勁屌
而家仲要好似知阿kay一定唔續咁

最恐怖係佢上黎係全面多角度侮辱式咁鬧謝安琪做目的

呢條友到底咩身份

去幻國d相搵下料先
做咩搞成咁 準備完約不歡而散?
咁又公平D
睇番晒佢一開始D野,佢都有屌JUNO GE
不過我都唔係好明屌個點係邊住
繼續MOON
好啦公平d啦我

搵埋料先
好啦解釋返啱啱講完啲嘢又唔記有人話Juno鍾意黐住亞Kay去一線,我就話如果Juno真係咁鍾意黐住K就攬住佢拍MV啦唔放手啦! 關咩續唔續約事啊真係O嘴??
不嬲都唔鍾意謝安琪,因為佢入咗幻國離晒地扮晒嘢,我先入嚟串下場,全部忠粉唔好玩!隔離好玩啲講乜都明!係聲名單嘢以為入嚟有料到,見到數幻國,諗住引下有冇人數佢 根本冇人分析!三篤屁唔夠汁,我咪搞吓嘢分折今次報告完之後,鍾意講咩就講咩唔會再回覆你哋嘢 我對你地冇惡意㗎。係你一黎第一次吊我老母先 香港人輕鬆啲唔好咁認真
唔好走住啦
一話搵料就走
一齊鬧幻國啦
最多陪你鬧尻謝安琪喇
唔好咁撚複雜啦見撚到依度以為好玩咪入嚟囉,疫情咁得閒開個Account平時齋睇冇得留言 冇諗過自己影響力咁大講嘢似高層!咁一時有話我知好撚多嘢 一時又話我講嗰啲嘢係10年前嘅嘢重提舊料 個個都知啲姣相個個都見過 矛盾一生
我冇話走啊!咪撚屈我!
我會繼續留喺度講嘢,但我會拉黑你,呢度係講嘢發洩唔係回覆你問題。
我笑鳩Juno時候都未出世啦,矮作狀到不能係事實唔好笑,佢塊面成個月亮咁又長有鞋抽!侏儒龍好撚難寫,錄音打字都好撚麻煩我來這係輕鬆
語音d標點係點打
嗰啲梗係要用手打啦貼紙都係要用手按出嚟㗎
你繼續唔好瞓覺花d時間去查嘢我在陽台上等你看你
搵到你係邊個啦

做咁高層爆多d野啦
上面嗰兩條友互屌笑撚死我
可摸以有人講下佢哋係咩人嚟
點捉
完全唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞