[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike

呢啲高腳七鞋係死唔肯承認自己矮好撚冇自信心嘅行為。一線歌手係唔會咁樣。
扮kingjer真係好柒
咩鳩娛樂包青天
改個名到柒過人
隻腳都唔可以水平平放喺地下要好似隻馬咁樣攤撚咗係地
七得過你哋鍾意睇,講來講去三篤屁,我起碼有角度先啦。你睇吓去探老人家都着對甘嘅鞋。我都覺得好尷尬!咁撚鍾意 ksend幾張相俾你睇
冇睇過喎
繼續推post啦戇鳩仔
咁大仇口留言姐你哋串人就得人哋串番你又唔得。點同你傾偈。唔到肉好尷尬。你偶像啲相都令人好不安好尷尬

着到咁撚麻煩甘長係要身邊啲男士圍住佢來轉仲唔係姣閪。很重視男人的目光

西門大開我宜家都好尷尬。
又話人哋冇得出聲。佢成日都同啲宅男fans食飯叫人幫佢出post打造高登女神。咁依啲嘢佢又識出聲又識做。
咁都唔到肉你係咪唔識字呀。要咁清楚你唔inbox謝安琪。
快啲去睇吓先啦。佢好似東莞小姐,天生雞格

我唔使扮瓊姐。因為你偶像嘅黑歷史。1秒就搵到啦傻仔戇鳩仔。我係鍾意推啊吹呀。你哋開post就預咗人入嚟㗎啦。講來講去都係戇鳩仔好尷尬唔到肉。可唔可以俾啲精彩小小嘅對話。好乏味啊你哋。
又係最低級玩法 包青天
咁點睇一個高過你嘅高妹都著高跟鞋?

重點係k啲鞋款好老土好核突。世界上發明得高踭鞋就係俾人着。但係佢要買最高嘅最難行嘅容易仆街嘅咪攞苦嚟辛。好多高踭鞋個鞋踭都好靚㗎。點解佢揀啲款咁騎呢冇品味。好多女明星都着高踭鞋唔見俾人笑。佢啲鞋底好似傷殘人士同埋熨斗。
我起碼唔係老作。屈佢機!有圖有真相!咁又點解釋啊你哋又扮睇唔到呀?丁一,入咗幻國都順眼少少起碼改變佢風塵味,但係天生意改品性難移個底都係姣cheap。要加e.s.t. the ch e a p est
咁阮小儀係娛樂圈最有良心
印得切先講!咁你究竟係想幻國出碟定,定係想隻碟唔好面世啊你好撚矛盾呀。咁憎佢哋你如果買幻國隻碟切手指呀下。不如你哋唔好好奇心,全部人罷買隻碟呀笨7 🙏🏼😤 條街大把好歌聽! G i n 幸福們好聽過羅生門1百萬倍!唔該行開
係曾志偉同王祖藍
咁點睇牙Fred同hana?

我真係好撚鍾意聽佢地唱歌
王菀之又反面容祖兒又反面k Ary 又反面。佢有乜女性朋友。係個圈裏面得佢老公有朋友因為佢老公係世界仔。你睇吓K自己。一個資深嘅圈內朋友都沒有。可憐蟲。
陳蕾唱歌好正
自然樸素把聲又獨特鍾意呀,豹哥哥,嘩終於有人係講返人應該要講嘅說話。
佢都有同商台最矮嘅Donald上床痴線㗎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞