[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
兩個經理人好似都好錫佢喎
咪得1220播得好,幸福播得超差
幸福我記得150左右
1220播到170
我覺得你們的幸福係直得拎至尊歌堅好聽
當年唔係因為夏,搞到kay先要同環球反面
所以環球先力棒Kary咩

麥導好嘢!再度 合唱歌 mv 再成棄子
輕輕推一推
印得切the album and the end of it 先講
負皮先,收埋阿kay但幫自己出mv
咁佢從來又唔係賣靚仔
由佢簽kay嗰一刻開始已經知係佢為咗幫自己架啦
借kay帶自己入一線,如果唔係簽佢返嚟把撚咩
Kay都威左兩年,麥生對佢都盡咗責任,係時候做返啲正經野啦
咁大個企劃埋尾梗係要自己
你唔講都唔知個!專門勾引有婦之夫的姣婆K。原來開咗個新愛I 滋g account。Check返時間,同個聲名差唔多時間。w o r!有料到

冇幾耐跟住中環露L i n師奶Kay , 就周圍拉客好似怡紅院咁,分享病甘,叫埋老公仔女同工人出馬轉發新Ig。不過好似冇一個幻國人follow,有古怪你哋唔覺得肯定反骨k做咗衰嘢,跟住大家集體鄙視佢!所以連平時有發放佢八婆淫賤k做嘢照片嘅同事都冇撚晒影。

甘又唔明 謝皮k 小姐大鑼大鼓之後,學撚埋Juno coming soon 之後.佢又去撚左邊?係咪又唔敢post 嘢,10月多敏感節日?今次係私人Account啦?咪九燒鵝瀨粉瀨尻人,今次係佢爛面暗瘡老公唔比佢出post ? 定係政治風險怕出事好似演唱會咁自己收埋自己。宣傳都唔做。

一定身有屎唔好俾我估中,佢真係另起爐灶俾人踢爆咗。驚人告鳩佢違約。如果係真的話肯定疑似以為自己有毛有翼可以飛Juno扮新潮。

佢新ig第一張死人眨眼送殯l o o k post ,* welcome ar new journey好難頂,死唔眼閉咁攞住嗰本死人書,已經有人做過的,吊九嘔心佢,另外自己又老閪還要扮西人。同f i n e dine JM 口問有咩分別?真係好憎佢嗰啲送殯白濛濛的l o o k。有時一係就成杯奶茶甘。

個造型師係咪玩鳩佢。真係唔撚識欣賞。好掛住佢以前啲魚尾裙七彩繽紛蝦條l o o k多啲。又可以透明睇到佢條打底褲。同埋啲踩高蹺高腳七高踭鞋。有年我以為長洲飄色表演,成隻蛤拐要人扶住先上到台。有1秒以為佢殘廢左。有冇人得閒放返啲舊相出嚟懷緬下笑柒下佢。
佢咁撚勁唔撚見Juno電影俾個角色佢既然要靠佢?佢只係得香港新界區走廊歌手,如果佢香港都冇埋?乜嘢一線啊?佢從來都冇一缐過,佢係18缐女藝人都不如,明明大嬸好似馬蹄露四方型方便麵面型,平面方角電視機甘,成日執相扮V面,佢個鰓骨去咗邊呀?歌手都不如,走音走到仆街。又整容。似個郭可盈先真!又閪換奬!

我唔係Juno粉講明先 !係因為聽到佢一線好興!只係靠新聞老公仔女出鏡率,扮正義扮黃的師奶肥師奶!一個歌手都冇自己嘅演唱會碟,歌乜嘢手。你哋唔去追佢數。追到佢哋演唱會碟?諗吓諗吓終於明白點解個i s nt me 我唔係人演唱會,會唱咁多人地啲歌,因為佢冇歌唔,係全部攞得返晒。人緣唔好冇辦法。

✖︎o✖︎o
之前睇到話人哋成班都淋病的謝婦人打手粉絲,自己唔用個屎眼嚟分析。仲日日問九咩事?你地係咪都似你偶像係波大冇腦啊。呀唔記得佢個波係假t im!返番正題。好熱鬧呀,已經去到咁多頁數,你哋咁得閒嘅日日都出文?你幫k做氣勢?都唔知你哋幫佢定害佢公司,唔鍾意k嘅人一定萬里長城咁長多過你哋幾丁友!仲成日攤開來講,越講就越黑,瞓覺嘅時候係咪都諗過你偶像其實係米真係咁嘅真面目?你哋想吸引記者?想搞串場做死幻國?會唔會有反效果啊?淫K入到黎會唔開心㗎

以我嘅分析你哋成日串鳩Juno既然一個咁撚高尚,平時chok晒樣嘅富二代星,使唔使去到甘盡,同靚妹仔鬥。大蝦細俾屎喂甘發聲明搞大件事?如果真係一個女員工普通辭職地咁走,佢哋會想比你哋笑佢?明知咁鳩多人睇到?你哋又咁撚八卦?你哋太天真?一定自覺另有原因!design公司成撚日都換人㗎啦。行規嚟架!有咩咁出奇如果正正常常辭職走?等着睇戲啦講咁多廢話日日猜測!

條友嗰post話過唔好逼佢爆大鑊、叫人地收手。估計最終唔敢講出原因。就肯定避免得罪貴為Kay銅鑼灣隔離嘅天后清風街級數的女藝人,而去正面衝撞....如果係個葉女士出事!嗰條友大條道理數佢。77

所以肯定就辣慶全公司,所以全世界喺自己ig度癲狗吠影射佢地 恐怖雞,反骨仔,人面獸心,同畫皮電影個張相,笑撚到我仆街、。真係笑聲笑聲滿載溫馨。笑撚到笑醒隔離屋。

跪求有冇人有cap圖!歷史性的追憶!其實你哋咁唔鍾意幻覺。其實k走咪仲好起碼耳根清靜啲,這個論壇唔使聽咁多辯駁和怨氣。咁你哋到底想淫K去邊度啊?邊度先啱你哋心水!使唔使搵埋你老竇老母決定話事?

越講越似真係好大機會肯定利用完人地資源財力咪走人囉,又或者公司冇人屌佢入佢米走。突然諗返想當年肯亞徐好慘好嬲。走出嚟捉姦!爛面張繼聰就慣咗好平淡面對。我諗係因為成日戴綠帽。

好似淫娃K同細so暗交換女金都爆咗大獲,所以商台都怕咗佢地醜聞有首尾。估計今年一定出局!肯定環球同其他唱片公司世界。收聲先你哋少安毋躁,知你哋而家一定好唔高興,試問咁複雜嘅18線k女士籮底橙藝人。如果真係甘玩。就睇吓有邊間公司會簽個43歲橙皮紋膠面師奶返去。邊間公司佢未簽過?你哋咁撚鍾意數數俾我聽下仲有邊度可以容納收留這個大媽?

^_^唉我聽日又比嗰幾條茂你串我攻擊你們的黃色大門偶像。仲有人話:做呀K粉絲真係好慘日日俾人屌!我b uy佢啊個句。何必咁認真。不過放心屌我。我唔怕我小又唔會死。因為認真便輸了。

不過你要知道你冇利益關係 淫k係唔會俾你入佢洞洞㗎。唔好妄想。早日轉會啦!不論男女老少都會少幾粒暗瘡啦。唔好夾硬堅持幫佢日日做打手,救唔返㗎喇佢。係咪好慶我話你偶像!我瞓覺先等你冇仇報。得閒先再傾過。

使唔使報警。網上言論自由緊記遊戲規則

✖︎o✖︎o #娛樂包青天字 #我好迷失 #你好迷失
樓上想做鯨jer2號?但你篇篇野水蛇春咁長但又唔到肉睇到好尷尬
想知點解咁大仇口
怨氣仲大過瓊姐
似Juno fans
負評,然後唔好理佢
P牌仔 柒左啦 好撚尷尬
KAY呢排PO多左Story

張生接左套長跑戲
Kay好似有一齊跟操
久違佢story把聲
好過D多謝Po
講真話又唔啱聽、又唔承認,學咩人出嚟討論。尷尬講中晒你都唔接受。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞