[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
捉鬼咩現身 。你咪cap圖囉!
其實點打字先會無啦啦出句號
使乜成日強調自己輕鬆
講得多就造尻作啦
唔通同你條濕尻屌多幾句我會好大壓力咩
乜定位啊屌?唔係你叫我做就做?唔聽你話就係打手。我鍾意吊就自然會做啦戇鳩仔?我不嬲都串鳩緊佢,係你放大縮小黎睇嘢!你叫我做我專登唔撚做一定,你現在唔順氣?你想用依個位入我戇鳩嘅。我同你偶像一樣如天空一樣寬大。討論平台討論區就梗係有鍾意邊個唔鍾意邊個㗎喇。你成個爛仔咁款同我講嘢,叫我讀多幾年書。轉頭又話要有文化有禮貌。睇你自己打過啲乜!字眼好撚有文化水平!雙重指標!
冇入嚟幾日,做咩變咗戰場

淫K都日日Juno上身啦。放咗工都要咁着。唔講嘢就有人逼佢?咁行街有冇人逼佢?唔通佢放工套衫都係Juno 安排??之後又扮文淸又開多個 account又唔post野 要過完雙十一先出嚟講嘢?。?一個女藝人要開幾多個Account?唔想再睇佢啲膠相!以為蛇精男,又成日都要安排一啲新名詞比自己?民主女女神文清女神人妻女神高登女神整容女神平民天后女神?夠未呀咁多年?
最近佢唔撚多。,標點符號咩?可能興呀最近。。句號梗係專登打出嚟標點符號個圓圈!唔通畫出嚟?癡鳩線㗎咁都要問?
and then 我鍾意用乜撚嘢輸入法打字你都要管?
我地幾好朋友,我乜撚嘢都同你解釋!因為你蠢過隻豬乜都要畫公仔畫出腸!擺到明就係特登串九啲。,啦。你睇唔明?
你同我講嘢好有禮貌?你打嗰啲乜嘢?講文化?成日雙重標準講完啲嘢又唔認。個論壇平台梗係會有人鍾意和唔鍾意邊個誰誰多一點的。我就係憎佢扮黃。?。 。串完人都袋錢入你袋開解你引導你!!夠唔夠文化對你來説?七七七!唔好問我個七字點樣打出嚟!懷疑你咁鍾意周圍搜索係咪真係一隻狗。。你先跟得貼。次次都係你哋講完先去睇!
你抹黑完謝安琪未 好撚煩
真係煩撚到仆街
鬼叫隻鳩羊喺到鳩嗡咩
笑撚死 跟得仲貼過啲忠粉
佢搭地鐵啲相我都未見過
唔係身邊人根本唔會留意
屌真心 我都係第一次見
成日YouTube comment嗰個?
More
唔只
一有謝安琪同張繼聰D嘢 都comment
好似叫siusun呀嘛
又siusun又somad,媽我好亂
三生一吻都講左個幾月
做咩開人名
其實佢係粉圈好出名
喂呀......我忽然覺得有少少鍾意咗你

幾時上嚟各我表白啫?
喂呀......我忽然覺得有少少鍾意咗你

幾時上嚟我表白啫?

屌你老味興奮到打撚錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞