[派只想死於你身邊未] 謝安琪討論區 (13)

1001 回覆
14 Like 27 Dislike
你講完我專登去望下
屌 標點 仲有書面口語夾雜嘅打字風格真係同件老mk一樣
細思極恐
點解你會聽過嗰首未出嘅歌?
今次點解釋?
嘩佢跟得咁貼 好痴線,其實佢係咪因愛成恨
有人答到係邊個黎
盲犬我以為成個場你最有腦分析力最撚強。如果係經理人真係會唔會咁撚得閒成日同你對話,係都比錢搵人打on 77!會唔會咁撚冇腦,一打10同你班戇鳩玩比你屌?直接用自己語氣同你玩?要俾個位你扮聰明去拆穿,我擺到明笑鳩Juno啲聲明,。,個個都識用㗎啦?一撚早我咪講咗小題大做囉。我係度串緊幻國啲標點符號時,只係你話我冇串九Juno咋嘛。我暗串幻國點解要追捧阿Kay,唔值得!霸主兩年女金!我以前串9 Juno 雪姑七友小矮人嘅時候你都未撚出世。咪講咗係事實有乜撚嘢好笑!着衫又笑鳩咗佢咁多年!睇嘢睇清楚啦!搵你屎眼睇如果兩隻眼唔夠眼力。學人玩下標點符號整多幾個句號做咗高層OK!除非我文字有聲音啦,定你同佢傾過計知埋語氣?個位葉小姐就抄唔知乜鳩。我就抄語氣同標點好撚無聊!法官大人,你講嘢好撚準確。。。。。咁我依家係米抄Juno,我有四個句號!
重新我目的入嚟係笑鳩呀淫k ! 我會繼續放啲搞笑圖俾你地睇!
但最撚搞笑你叫我屌Juno你就會收聲!你而家同我即刻收聲!打咁撚長篇大論。如果唔加標點符號,你哋班仆街邊睇得津津有味?清楚啲、(笑)nice weather ! 咁我係咪淫K呀!
Wei 唔好咁蠢唔好get錯隔離, 我唔係解釋緊係咪乜9 so理9佢死咩,我係鍾意串鳩你!講嘢唔撚啱聽。睇嘢唔清楚盲公所以要杜盲犬!日日嚟報道又話我搞串場,唔出現又掛住我話我去撚左邊!之前就係覺得幻國啲人IG有古怪先走入嚟睇吓,睇吓有冇料到。點知全部都痴撚線上腦。麻木追捧個假偶像。我會繼續keep住周圍揭穿佢真面目。鍾意咗佢咁多年都見唔到佢真面目。

我專登打咁撚大篇野。係要你哋自打嘴巴。又話唔撚睇其實最撚鍾意睇!睇晒!繼續講多啲。我逐個回覆你。只會令你偶像係世界上更加多污點比人睇到。不過佢已經有好撚多個污點!你哋好忙!又要check住呀K幾時 unfollow 下一位 咩又食蟹,post 食物相! 乜你唔使食飯咩?跟住又話人deleted 乜九Facebook 啲post! 你死咗去邊啊?未答我佢deleteD 咗邊個post 咁巴閉咁緊張 ! 掉返轉頭我好想知呀!我淨係知道你偶像不斷deleted 自己以前dPost !遲啲可能封埋關閉添!咁有自信一姐從前以前自己咁靚點解要刪除啲相?淫K疫情情冇嘢做,就係啱啱新整咗塊面同下巴。免得又比人對比!雞永遠都係雞🐔原來謝安琪d衫抄東莞d北姑,甘東莞都冇撚咗所以佢都好快滅亡!

閘住!吊因愛成恨。佢個閪係爛咗了。Juno 細so 夏森美 陳奕迅 鄭嘉穎 仲有啲大間唔知記者冇講的排名永不分先後玩!
你睇返之前啲post呢,係你地打咗啲歌詞出嚟
淫娃k一唱完,驚死冇人知道,抄番晒啲歌詞出嚟一字不漏。
抄歌詞嗰個人好勁。我都唔記得係邊個?你係咪識讀唇?唔知以為嗰個人係阿淫k 自己上左嚟玩 ! 分享
唔係我跟太貼,係你無啦啦走出來做程咬金。你都唔知前因後果。係上面d麻木死粉絲打咗出嚟唱通街當日!唱到鬼叫咁都話好聽!條片google 就有。因為人哋笑鳩佢,你唔知個世界出面笑緊佢乜㗎?
唔知佢收尻埋左定del
總之就係第一次睇到
轉頭唔見左

乜都cap尻哂
等佢屌多幾句Juno同自屌先
再拎出黎比大家自己評一評

D 語氣語速同on9句號呢個世界仲搵到第二個
仲要咁撚熟香港樂壇
有冇可能等記者自己諗
大哥公平啲好喎你哋仲撚熟啦!一味靠老屈起身啦返工啊?
知唔知咩叫地球post
快d學啦
要有根有據俾你睇到係有人打歌詞出嚟,樓上嗰條攔坦。成日自作聰明
只有呢件成日響羊仔接近出事時就幫拖
幻國派出兩件打手咁小?
你係渣輕鐵定係派報紙㗎
真心用好d你既輸入法啦
唔係個人夠毒就可以打橫行
成條失智老坑咁衝入黎賴屎賴尿以為有人驚你
我唔撚係謝安琪fans你果堆相貼十次都冇用
同埋呢d相以前高登睇到識背啦

你想扮阿瓊都要讀過書
唔係一味夠爛就得
呢度得一條友撐你
其他個個都笑尻你
唔通我地個個都打手咩
豬閪 早d訓啦

Between 我會繼續cap9你
你慢慢玩
因為唔係打手囉戇鳩鳩。Juno咁撚有錢唔會咁撚刻薄到啲員工要自己打?你身痕係要俾人串!我全部friend唔like Kay 嘅時候你都未撚入世啦!唔係無端端無啦啦。佢兩公婆扮黃先,扮民主女神令到我更加覺得佢乞人憎!先忍唔住出手!。。。。。。。
屌你老母我做菜檔呀
而家喺欄數撚住錢同你傾計
我都知你係邊個。係戇鳩仔肥仔。
做乜撚野又叫返Juno?
其實你對佢有冇定位,
之前叫你屌佢果時你又屌佢兩句

你知唔知你憎阿kay憎到又拉細蘇又拉donald落水
偏偏唔拉juno呢個動作真係好礙眼

不過大家慢慢會睇到
邊尻個

繼續講
開始忍唔住要現真身
我唔撚介意你當我係邊一個
最好越講越多
你咁鍾意同人比較!
所以我有誠意加番啲新圖俾你睇囉!全部你到你都睇過咁勁。嗰啲東莞雞雞圖係新啊你最撚鍾意嗰啲呀!
你瞓前送多張俾你?俾心機整唔答我似唔似。冇要你驚我。
冇人嚇你。全香港咁多人得你幾丁友支持佢!出邊咁多個平台點解我唔入去。全部人都鬧緊佢兩公婆。點解我要入嚟忠粉度。因為你哋雙眼蒙蔽盲撚咗。所以我死都要講。
心裏心裏有個迷,瞓唔着覺嗰個係你呀,我入來放負嘅咋。同笑鳩佢你!我好九輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞