[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVI

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
Analogue paste有冇人用過有review?
prestige uwb pomade
舊版同新版可以話係完全兩個唔同嘅 product
之前我出過比較 review
唔想重打
可爬文搵返
swaghair ig d 髮型問題cases 笑撚死人
想買cub & co clay同埋o'rient隻新嘢,但屋企太多貨責住
有冇師兄有cub &co 包膠?
頭髮幼定薄用咩泥最好
用緊stickmore 打底水加泥唔係唔掂,好黏顯得頭髮更少
我都想咁講
仲要jer張梁記話人學佢出三叉梳
屌 呢樣野遠古個陣已經有人用啦
一把梳都掀起一場風波🤣🤣 真係得啖笑
大家點睇orient新泥
咪又支那oem貨,淘寶平佢哋一截
帶起個風氣 係咪搞撚笑
係咪要計番張梁記帶起香港用pomade
20蚊支既野
印個名整靚仔少少就60
佢個髮型course 搵埋條濕鳩salon 友扮大師收人$800 一堂真係cls 最重要係d 髮型整得勁柒
MM轉咗新包裝評價如何?
盒舊Chrome用哂 經過男人味買咗盒新
上頭好kick 搞唔掂
https://www.instagram.com/p/BsTKI2TAixZ/
咁叫唔叫swaghair抄cheungleungkee

https://www.instagram.com/p/BsTKI2TAixZ/
2019年

只能夠話
swaghair不是原創,因為三面梳之前已經有

swaghair將佢商業化,改名做紋理梳,吹奏左,帶起左

我覺得張梁記係學swaghair的商業手法,印logo由三面梳改名做紋理梳
其實三面梳好耐都有,外國的油頭ig都見到有
同當年啲改歌詞流行曲一樣,都係恰人唔知
真正發明果個反而冇得出聲

所以發明嘢真係要識包裝,大聲講人知
想講兩邊喺ig度互串真係好肉酸明明都只係入貨賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞