[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVI

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
No la 用過gray ghost only
Cream pomade黎要濕水apply加難洗
好hold得出汗都唔驚 但太麻煩
有冇人用過grizzly matte paste,上網一張review相都冇
佢不嬲target港島班office boy
Target果班人收3xx好合理 係唔知點解開喺九龍新界果班都收人二百尾 三百蚊 d錢真係易賺
之前買野見到張梁記like kings barber 似做推廣 想問呢間king barbers如何
本身頭髮軟

想做到幅圖咁短得黎又有啲亂亂地嘅感覺
有少少紋路
有無咩好嘅產品推介
暫時見到uppercut 既 featherweight 好似唔錯
要好乾身,唔重身先得
Orient?
想請教下係咪用pomade搽實啲成個頭先適合用comb? 我唔係好識用梳特別係前蔭主要用手但又做唔到人地好齊啲效果
想問各位巴打知唔知邊度買ghd夾最平
去crew cut不如去qb
上網selfridge’s買好似千幾
有冇ching 留緊buzzcut 啱啱剪完 好fresh 好清爽 同埋意外地襯 有冇ching 可以推薦啲pomade for buzzcut 既?我個人覺得咁短好似用shine啲既會襯少少
Buzz cut gel?
男人味叫撚哂春 知唔知咩事
日經不意外了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞