[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVI

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
係,呢個brand真係愈來愈差

買家感受到
用家都感受到
link?

做乜9?

其實呢兩隻有咩分別??

有冇人用過?

淨係用過caelus
今日買左呢隻
遲d試下
希望代替到mm
Templeton tonics出matte paste
Vlab唔知入唔入
借個位放幾樣野:
1) Grand Classic Grooming Texture Balm (Voodoo Vanille味), 95%, $100
2) Flagship The Void Matte Paste, 85%, $40
3) Dauntless Modern Grooming Matte Paste (Strawberry mango味), 90%, $80
4) O’Douds Dry Wax, 90%, $50
5) Daimon Barber Texture Clay (換咗個蓋,原本個蓋爛咗), 85%, $40

買兩樽或以上嘅每樽減$10,黃埔或尖沙咀交收,有興tg: https://t.me/BendingUnit

難忍味老闆做乜9? 收皮?
己所不欲
但好奇點解鬼佬個邊好似無咩人屌新mm 廢, 睇d 外國review 仲話唔錯, 幾好, 究竟係打手定係鬼佬髮質唔同
摩泥個人意見係可以用, 但非首選product, 時間長左好多flyaway
愈黎愈覺得佢好煩, 叫完春, 講到自己就死, 過兩日又開心ig 曬潮物
我覺得matte styling balm唔錯丫,除咗無tsb咁易了之外其他野都差唔多
巴打成日試新嘢?

暫時你有咩係覺得好用,用到尾?
咪就係
聽講morris motley一心諗住用簡體,因為想入天貓賣,但入唔到先U turn 用正體中文

詳情係我fd聽髮品店講,應該堅料
近排買少咗好多,今年用完嘅有
Stickmore Styling Cream
Templeton Black Kraken
Hkhb Styling Clay
Ivor Brew Anarclay

依家主要用緊依幾隻
Flagship Matte Paste
Sun City Matte Clay
Bayside Matte Paste
Gerson & Co Tropics Matte Clay
Shear Revival American Garden
Orien’t Clay Pomade
想知Sun City Matte Clay係點?

邊度有得買?
其實佢之前出咩農曆新年限定版,都feel到佢奶共
係咪好似得佢呢個brand會咁做
係隻幾乾同hold嘅clay,不過真心kick頭髮嘅

我之前喺佢個網用轉運入,vlab都有入過,依家邊度有就唔知啦
真係估唔到,但髮質肯定唔同
除左mm 仲有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞