[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVI

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
我都有用過prestige Pomade手摷,不過會用quicksand打底,效果冇咁笠,兼出啲texture。

而家prestige加價太快,超唔抵用。

摩泥spray本身for女人用,唔係好夠力的
Lucky tiger 邊到有得買 張記冇貨
咁個效果係咪似髮蠟多啲? 同埋係咪都可以痴住啲bb毛?

如果我想搵天然嘅hair spray 巴打有冇推介?
一般uwb效果,firm hold, 黐bb毛一定好過髮泥
咩係uwb ???
unorthodox water based
唔該哂巴打 可能啱我用 過幾日去買個先
而家好貴
我以前減價買,唔駛一百蚊
上網買?
我記得之前~$125 而家好似要~$15x
都加幾多

以前$125盤點價78折約98蚊

而家正價$175
邊個網買?
swaghair
我之前都有幫襯下佢地 正價佢地標得太貴 最近又冇減價...
請左一大堆人賣廣告,唔加價點賺返
大家去開邊間買髮品?
我平時都係噉溝,不過分量真係monarch 3 : 1 prestige
同埋我每次落真係少少分幾次落,確保prestige唔會搞到個頭笠,個效果我幾鍾意,有啲光澤,睇落幾soft
巴打你咩髮型?
The prestige pomade會笠?
如果用the prestige pomade份量咁少會唔會痴唔實啲毛燥?
類似軒仔嗰款三七分界
我講錯,笠又唔會笠,純粹落太多會太重,搞到個頭好易drop,因為我髮質又幼又軟
我自己就唔會痴唔實,落少少睇落都好順滑,冇乜雜毛,可能都關髮質事
我粗硬髮 唔知啱唔啱用
諗緊買呢隻定買啲髮蠟好
正常
matte類product好多時有呢個情況
濕氣重既地方特別嚴重
有冇人有太平matte clay & clay pomade包膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞