[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVI

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
遲下應該會兩邊跑 (好似係)
以為佢果邊分店有起色就返黎
但有人留言問佢會唔會返嚟
佢話等佢仔女學校放暑假先返黎
$265
佢隻Mousse都好香
Yes
goodman 你係試咗tst 定係mk店?
支持更多剪後感,overall 我都覺得black rose 最好
乾身
味ok 唔難洗
可能我嗰時中長度髮型
感覺一般
短髮可能好用啲
謝分享
Vlab係剪chris
其實一直想試下佢
膈埋59mike
講真 呢啲人夾人 但我見black rose剪親都high fade 真心不了
好景 太平髮品
仲有幾隻泥同埋打底未放 有冇人要

Faith and Integrity
Clay pomade 100%

Firsthand:
Pomade 90%

Ivor brews
Matte paste 100%

Dauntless:
Matte paste 100%

Templeton Tonics:
限量White Whale Prestyle 打底水 100%

Shear revival:
Amity Prestyle 打底水for casual 手摷100%
Matte paste 85%

Gerson&Co
Matte clay 85%

Odouds:
Dry Wax 85%

Hkbrew:
Byob pomade 100% (adam 自己fill果款)

Hanz de fuko :
claymation 95%

平放 只求散 買得多既話85%果啲可以送埋比你

https://t.me/logggggg123
最唔明嘅係啲人成頭瘡&頭癬,係都要 high Fade 自暴其短
好似間間都黃
去左邊
我之前去happy barbershop 剪$360剪左成粒鐘 條友又fade 得唔錯
骨仔一出汗即收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞