結咗婚十幾年,好似已經唔太愛。//《相愛十年》3

1001 回覆
358 Like 3 Dislike
入夜,朝光又做了一個夢。

What is with kids and MILF
Oh yes! 下次下次
巧睇
朝光
如果忘年戀,我會棄故
因為社工係唔會同case發生感情……
好好睇,樓主加油
追咗一晚 留名
寫得好好文筆有小小似男版亦舒嘅感覺
女權kol本來無問題

問題在於佢講完女性/人不能自我物化,之後再轉載email話女性自我物化係empower自己。

就算係兩派學說都有一例證到佢前後嘅講法,但用咗 「不能」呢個字就係誤導大眾。

既然唔熟書/只係為嗌贏場交,就無謂扮有公共性啦。

利申:覺得嗰個乜書客話: 「網上公開地指名道姓討論可唔可以同女性過夜,係無指向性」呢件事,同樣唔合理。嗰樣嘢唔係私下圍爐咁簡單。然而唔等於mel呢d自打嘴巴又會上連登公審男仔,帶頭笑鳩個男仔,外加刻意開post屌肥蛙靠運(我知之前有d追擊肥蛙ge post,嗰d post有valid evidence好正路,但mel用種懷才不遇嘅心態post就好嘔心),呢d心胸狹窄、識少少就話自己educational嘅女人值得支持。
same
諗唔明男主話,拍拖就一定冇幸福快樂。
同埋點解結婚之後出軌同拍拖嘅時候一腳踏兩船嘅嚴重性唔一樣?
喺我嘅角度嚟睇,結婚證書同埋拍拖嗰陣嘅承諾重量係一樣,亦都可能因為咁,我好難放低一個破壞承諾嘅人
我係咪唔應該咁諗?
Push
每日每晚最期待就係樓主呢個故🥺 真係好寫實。
Oh⋯完全唔知
我只係想表達幅圖嘅意思
多謝巴打解釋
歡迎
https://www.penana.com/story/63190/相愛十年-結咗婚十幾年-好似已經唔太愛

Penana係黃色小說app。小弟開咗個ac
如果鍾意又有能力的話,可以打賞一吓我
無問題呀 我不嬲有叫身邊d人睇你個故 (不過follow ig反而覺得尷尬咋)
其實見樓主都識唔少嘢 唔敢相信樓主會支持呢d唔多fc嘅教育page 所以打咗個突

有like同share的 唔好灰心 加油
我愛樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞