[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
究竟隻game係咪有pvp外掛,明明靚網路,點解只要有時一大上風,對面就會停咗跟住判我輸

我都覺
想棄game, 有無巴絲想收個ac玩?tg: @Deni571u

想棄game, 有無巴絲想收個ac玩?tg: @Deni571u
想問問,海馬俠是必換吧? (我見奸商有得換)
輕課玩家有冇需要抽夠三鳥佛 雙價 海馬同踐踏?
利伸 各有二
利伸 各有二

仲抽到鳥咩...
利伸 各有二

仲抽到鳥咩...

佛sor
真係會出萬手佛呢啲咁屈嘅卡咩?
我覺得就算有都可能會加啲條件,無理由對有千手音速嘅人咁唔公平
玩左幾個月...終於有刷到神鷹
真係會出萬手佛呢啲咁屈嘅卡咩?
我覺得就算有都可能會加啲條件,無理由對有千手音速嘅人咁唔公平

會出唔奇 不過應該唔會咁早出
課金遊戲無話公唔公平
神鷹狩獵場好似好屈機

刷咗2000條key都刷唔到
心灰意冷打路邊30羽蛾
無鳩端端就出
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

隻game 都開始少人玩添
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

隻game 都開始少人玩添

神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

依家對方神鷹一出
基本上唔會蓋牌被佢炸
甚至第一round唔出魔法陷阱卡佢連神鷹都唔敢出
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

依家對方神鷹一出
基本上唔會蓋牌被佢炸

蓋龍捲俾佢炸
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

依家對方神鷹一出
基本上唔會蓋牌被佢炸

蓋龍捲俾佢炸

出鳥面人同音速鴨強攻
神鷹狩獵場好似好屈機

感覺開始少人用

依家對方神鷹一出
基本上唔會蓋牌被佢炸

蓋龍捲俾佢炸

出鳥面人同音速鴨強攻

我依家玩嘢用神鷹
打翻神鷹就岀場爆晒兩張場地
但我牌組係雜deck 佢神鷹 多數贏
下個post加返post幾
[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?
https://lihkg.com/thread/218161/page/1?ref=ios
[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?
https://lihkg.com/thread/218161/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞