[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
究竟幾時先肯出龍/戰士/機械呢d主題卡包
特登出埋d垃圾種族卡包先,昆人投放資源

其實呢隻game遲玩仲著數
難怪咁多人放ac重玩

又唔係咁講既,早玩栗子球音速鳥都唔係一無事處既

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

成套得審神同靈交齊,長者-2,光頭-1,女巫-2,二重-2,手制-1

靈交真係唔難,好多人一早儲,係守墓難刷+二重新野要再抽

佢呢套我試過 卡大怪你係咁先

佢用牌組平衡
應該會好啲啲嘅

起手審神/長者怪
魔法二重
即刻暈係度

試過抽極都係大怪
食屎咁食

其實二重召喚廢卡黎
二重 守墓頂多都係落一
其他deck落都廢事

佢廢在浪費手牌 要等combo等運到
守墓個combo係一細怪一二重一大怪
對住現今主流 召齊晒 下個回合隻大怪已經有唔細嘅機率唔見左
到返你個回合就難再反擊

靈交真係唔難,好多人一早儲,係守墓難刷+二重新野要再抽

佢呢套我試過 卡大怪你係咁先

佢用牌組平衡
應該會好啲啲嘅

起手審神/長者怪
魔法二重
即刻暈係度

試過抽極都係大怪
食屎咁食

其實二重召喚廢卡黎
二重 守墓頂多都係落一
其他deck落都廢事

佢廢在浪費手牌 要等combo等運到
守墓個combo係一細怪一二重一大怪
對住現今主流 召齊晒 下個回合隻大怪已經有唔細嘅機率唔見左
到返你個回合就難再反擊

試過好多組合
但都係覺得呢套最穩
用城之內刷單眼佬成5百萬分都仲係味跌fuck on your side俾我:o )

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

你抽緊邊包
靈交 代行 千手佛耐啲都應該仲有佢嘅價值 其它就

張天使係咪唔會跌

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

你抽緊邊包

千手有2
代行個pack 全部sr有3
靈交得1

難怪咁多人放ac重玩

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

你抽緊邊包

千手有2
靈交得1

咁你繼續天使包 天罰之後玩堆墓應該會變神卡(2張應該夠)

呢家海馬點刷 俾佢控制器無情咁轉向
乜都齊3係冇看破

乜都齊3係冇看破

好慘
用魔力抽取

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

你抽緊邊包

千手有2
靈交得1

我連千手佛同鏡壁都未中已經轉咗抽天使包

仲有突指

其實你有權選擇唔抽

咁而家留唔留石好
得返30石

你抽緊邊包

千手有2
靈交得1

我連千手佛同鏡壁都未中已經轉咗抽天使包

我抽到一張音速鳥同一張粟子波就下架
所以嚴格嚟講我都唔係首批玩

乜都齊3係冇看破

好慘
用魔力抽取

用怪撞下佢都昆到張手制啦

收工
btw繼續打攞石定係刷技好?(得番成之內同利希得o的技味有)
渣住副恐龍 上次pvp都打到白金 今次金打打下落返銀
點解人地勁左咁多得我退步
差一場上遊戲王, 又比人屌返落去

我覺得恐龍deck係呢隻game玩到軍曹恐龍已經到左極限,黎緊應該都好難再有強化,唯有靠技術搭救啦

我覺得恐龍deck係呢隻game玩到軍曹恐龍已經到左極限,黎緊應該都好難再有強化,唯有靠技術搭救啦

有無三張突擊先
有先好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞