[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

有冇咩建議?即管講要乜卡。我搵搵

係咪廢到冇人睇

入2張魔法守衛(奸商買)保南瓜同氣球會好d,加隻白兔直接打

龍捲轉燃燒大地,唔要碎片,鏡都唔洗

改良左
仲有冇咩建議?

唔要賊七,轉魔法抽取,熊貓好似留1-2隻打反擊好d
阿媽我得左啦...10lv出
有咩隊要用到三張手制
刷左幾十場-6出2張 kc盃一張
有咩隊要用到三張手制

守墓
所以到底幾時有貝卡斯
已經無晒石派 仲想抽流星龍

係咪廢到冇人睇

改良左
仲有冇咩建議?

仲有唔要死亡倉鼠,轉入巨盾戰士or 進化之繭
有咩隊要用到三張手制

守墓

係 我守墓用三張
可以捉人過嚟升級招喚

但上唔到遊戲王 白金3 level
有咩隊要用到三張手制

守墓

係 我守墓用三張
可以捉人過嚟升級招喚

你呢套緊係入唔到kog
拎走鏡壁入二重召喚啦
有咩隊要用到三張手制

守墓

係 我守墓用三張
可以捉人過嚟升級招喚

你呢套緊係入唔到kog
拎走鏡壁入二重召喚啦

長槍兵轉血靈啦

係咪廢到冇人睇

改良左
仲有冇咩建議?

仲有唔要死亡倉鼠,轉入巨盾戰士or 進化之繭

冇魔力抽取 繭0攻怕唔怕?熊貓我都想用
點解依家啲人自己用唔到套deck入遊戲王就貶低套deck嘅威力 守墓維納斯都俾人貶到唔係kog deck
有咩隊要用到三張手制

守墓

係 我守墓用三張
可以捉人過嚟升級招喚

你呢套緊係入唔到kog
拎走鏡壁入二重召喚啦

長者一張都唔出俾我
有咩隊要用到三張手制

守墓

係 我守墓用三張
可以捉人過嚟升級招喚

你呢套緊係入唔到kog
拎走鏡壁入二重召喚啦

長槍兵轉血靈啦

我無二重召喚
咁改得唔得 張陷阱用嚟做祭品

阿媽我得左啦...10lv出

躡...呢招正wor.. ..係邊個的專屬技?
守墓核心係光頭佬
請入滿3張
點解依家啲人自己用唔到套deck入遊戲王就貶低套deck嘅威力 守墓維納斯都俾人貶到唔係kog deck

呢兩套唔夠穩,納祭嘅怪同魔法都有得檢索
神鷹淨係需要檢怪
守墓無得檢靈交搖控
維納斯無得檢突擊

變相後兩者運氣成份重d

其實有冇諗過係 deck/技術問題
有冇deck可以用城之內速攻舞
卡佐59好耐 次次都速攻唔到

呢兩套唔夠穩,納祭嘅怪同魔法都有得檢索
神鷹淨係需要檢怪
守墓無得檢靈交搖控
維納斯無得檢突擊

變相後兩者運氣成份重d

其實有冇諗過係 deck/技術問題

關咩事,本身先天前兩套有得檢晒要打出combo嘅牌

咁你繼續咁覺得

打左10次先完任

打左10次先完任

入埋把弓好d

打左10次先完任

thx巴打 聽日試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞