[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
低空飛過LV30, 都唔知夠唔夠分拎到一張納祭

一定夠 20000

自膠

有無人玩過50lv 柏生

有3納祭 死靈巢 魔法杖 同路人 魔導戰士

幾撚勁喎

50lv用冇一決生死嘅杏子好好彩咁燒死左佢
低空飛過LV30, 都唔知夠唔夠分拎到一張納祭

一定夠 20000

自膠

有無人玩過50lv 柏生

有3納祭 死靈巢 魔法杖 同路人 魔導戰士

幾撚勁喎

Lv50
https://duellinks.gamewith.jp/article/show/54063

5張女巫零張長老,仲嚴峻過光頭

比兩張女巫我,我比2張阿叔你

你話有交易系統幾好呢,不過完全冇可能

有嘅話個個拎新手1700石黎交易咪好屈

有應該以後抽死一包就ok,其他全部同人卡換卡

k 社無得斂財點會肯
當你抽到4張千手神
多嗰張都只能換珠

外國老話睇DATA估有呢樣野
http://duellinks.gamea.co/c/myjlxt54

之前拎左去換sr石堆廢紙就蝕晒喇

用石做交易單位K社應該都有賺? 本身唔課個班為咗係交易巿場買卡應該都要焗課

你話有交易系統幾好呢,不過完全冇可能

有嘅話個個拎新手1700石黎交易咪好屈

有應該以後抽死一包就ok,其他全部同人卡換卡

k 社無得斂財點會肯
當你抽到4張千手神
多嗰張都只能換珠

外國老話睇DATA估有呢樣野
http://duellinks.gamea.co/c/myjlxt54

之前拎左去換sr石堆廢紙就蝕晒喇

用石做交易單位K社應該都有賺? 本身唔課個班為咗係交易巿場買卡應該都要焗課

我覺得似大德寺老師風格 似玩鍊金(卡)
我想打呢o的活動角色(貘良,貝卡斯)會唔會跌技

上一次柏加打左堆技出黎
有無得睇單眼佬卡組啲卡
想問下拆左個卡通世界會點???
有無巴打分享下40貝卡斯分享下,無手制,得一張聯合

YouTube 呢副唔錯
試3場都無事 不過得6700分
成堆sr得張天降寶札想要

唔好亂拆 有阿努比斯炸你血
無其他後場先好拆

唔好亂拆 有阿努比斯炸你血
無其他後場先好拆

用魔法卡會俾阿努比斯屌
用其他有機會食同路人

YouTube 呢副唔錯
試3場都無事 不過得6700分
成堆sr得張天降寶札想要

我都係用類似呢副,但覺得好難壓100血,又無聯合呀婆效果傷害,好難過7000

扣5000血已經危險
唔敢壓 求穩算
新手留名
仆你個街見親路人係天邪鬼同小丑都一定輸...
想問下除左強慾碎片,仲有冇魔法卡可以壓縮到牌組???
刷幸子,佢成日都好快冇曬牌
仆你個街見親路人係天邪鬼同小丑都一定輸...

27lv?
出名最難打嘅階段
過左之後就會易好多倍

倉鼠 強慾之瓶 占卜師 2星天使 etc

無欲壺洗返對家啲牌入deck

倉鼠 強慾之瓶 占卜師 2星天使 etc

原來只限魔法卡
精神統一得唔得
今日收咗幾百石抽晒流星龍中咗雙價體同半封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞