[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

應該繼續抽定re 左佢?一張鐘壁都無

我同你講我有2張鏡壁 打pvp嘅deck一張都冇放過
馬尼諾有咩deck
睇漫畫佢一係用天空龍 一係太陽神
熔岩魔神

熔岩魔神、地獄詩人、萬力魔神、邪神的大災害果d掛

地獄詩人 佢D卡好鬼煩

應該繼續抽定re 左佢?一張鐘壁都無

我同你講我有2張鏡壁 打pvp嘅deck一張都冇放過

我而家好想要流星弓
馬尼諾有咩deck
睇漫畫佢一係用天空龍 一係太陽神
熔岩魔神

熔岩魔神、地獄詩人、萬力魔神、邪神的大災害果d掛

地獄詩人、萬力魔神 D搔擾卡最難打
到今日我都冇刷過今次活動

我只係頂唔順佢又出返同一條友唔知做乜鳩咁,就算你入面d料唔同左我都好冇心機玩,直接出新人得唔得吖

翻兜唔係問題,但太密lo個周期

最慘就係大家又唔係冇課金,起碼大半玩家當少少地都叫課過15蚊個隻啦,課完金玩返舊野真係洗唔洗咁乞衣吖
頭先打LV40暗小智7左
為左貪鑽卡果200分
召左隻青眼出來
果時我開左銀幕,壓到2000分
下TURN就可以開COMBO WIN
點知佢用死靈佐馬撞我隻青眼自殺
用反傷殺我
好彩最後都有張SR卡拎

成日都召唔到白騎

成日都召唔到白騎

唔好依家雷龍啦 下個月尾就會收皮
Shit 原來有開post 我又開左

成日都召唔到白騎

仲有一個月都可以繼續嘅 起碼仲有一季rank
主要問題係太少怪可以召 得三隻
卡手實卡死

成日都召唔到白騎

入2限解1降臨會順好多
巴打點解我有時打貘良塊面佢會唔扣血?

聯合攻擊
1.可以我方場上的1隻表側表示怪獸為對象發動。此回合的戰鬥階段開始時,直至戰鬥階段結束時該怪獸的攻擊力上升相當於我方場上其他攻擊表示怪獸的攻擊力合計數值。此回合,對象怪獸給予對手的戰鬥傷害為0。其他我方怪獸不可攻擊。

點改進好

聯合攻擊
1.可以我方場上的1隻表側表示怪獸為對象發動。此回合的戰鬥階段開始時,直至戰鬥階段結束時該怪獸的攻擊力上升相當於我方場上其他攻擊表示怪獸的攻擊力合計數值。此回合,對象怪獸給予對手的戰鬥傷害為0。其他我方怪獸不可攻擊。

唔該巴打

成日都召唔到白騎

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

點改進好

白兵戰得順風有用 逆風抽到等於廢卡
同路我都未必會落 換燃燒大地仲好

成日都召唔到白騎

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

點改進好

白兵戰得順風有用 逆風抽到等於廢卡
同路我都未必會落 換燃燒大地仲好

擺蛋真係唔建議,個個都搖控轉攻,到時就硬食千幾傷,一粒都極限
同埋打法太被動,低攻遇到人地又係主防/杏子燒血
你唔夠攻就蚊瞓
無拆場對神鷹又係死
蟲笛點都要擺一張,就算吹隻四星蟲都有賺,阻人地抽卡
電子魔導巨人幾啱蟲隊
你有蟲好易人地怪多過你,到時就有得特召
平時又可以解咒面

成日都召唔到白騎

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

基斯要扣一千血先可以換牌
總共又係換兩次

成日都召唔到白騎

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

總共又係換兩次

扣1000血換牌
對面蟲撚再將條蟲推上你deck面

成日都召唔到白騎

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

總共又係換兩次

扣1000血換牌

神鷹又唔改改換牌真係

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

總共又係換兩次

扣1000血換牌

神鷹又唔改改換牌真係

神鷹無敵
我強烈建議新手抽三張鳥面玩

到時到一定程度
官方為咗平衡就會改神鷹技

卡手實卡死

下個月雷龍點改?

改嘅係基斯
冇得再用雷龍配換牌

總共又係換兩次

扣1000血換牌

神鷹又唔改改換牌真係

神鷹無敵
我強烈建議新手抽三張鳥面玩

到時到一定程度
官方為咗平衡就會改神鷹技

鳥面兩張夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞