[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

平民野8千

平民野8千

薄幸真係萬用,除咗海馬城之內

識玩一定非洲區玩
嗰陣都揀咗非洲

非洲區is for the weak

呢邊都好似有幾位亞洲top 1000

巴打係咪講緊我

係你咩? 我記得呢邊亞洲最高好似升到4~5千左右咋喎

呃你做乜

拜一拜先

35巴
聯合攻擊點拎
我一張都無
聯合攻擊點拎
我一張都無

表遊
你冇就去抽繼承之力,一樣咁用
聯合攻擊點拎
我一張都無

之前表遊刷㗎

平民野8千

有聯合已經唔平民

平民野8千

有聯合已經唔平民

你咪改繼承之力囉.有咩問題,一樣咁用

平民野8千

有聯合已經唔平民

有冇話點少少攻略tips

平民野8千

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力
張海馬有冇都冇所謂,目標係出2隻07,谷阿婆過萬攻直擊
張直擊弓其實落錯,應該落直擊通道

平民野8千

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力

其實唔同,繼承之力隻怪會去左墓地,變左無07個效果,同埋要魔導合作+2力量+2繼承之力先有1萬啊
仲用唔用到斷頭刷技
其實好似以前咁用魔導配合弓箭都刷到
如果佢無改呢個bug 一樣過萬攻

平民野8千

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力

其實唔同,繼承之力隻怪會去左墓地,變左無07個效果,同埋要魔導合作+2力量+2繼承之力先有1萬啊

問題就係呢度
如果冇打爆隻長毛象
冇左07
last turn出阿婆係咪唔打得

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力

問題就係呢度
如果冇打爆隻長毛象
冇左07

所以唯有用魔導獸?
唔知螳螂得唔得呢

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力

問題就係呢度
如果冇打爆隻長毛象
冇左07

所以唯有用魔導獸?

如果同上次一樣嘅可以用小丑
仆街,我左左70包中得一張少女

有聯合已經唔平民

....
聯合冇既改繼承之力

問題就係呢度
如果冇打爆隻長毛象
冇左07

所以唯有用魔導獸?

如果同上次一樣嘅可以用小丑

有07隻大笨象都一樣有效果
"不能發動效果"唔代表可以整走埋固有效果
要07係防止佢拎枝砲黎射我地
最後1TURN一定有心慎慎佢後場,一套落去1隻怪就打爆,要07做乜
所以咪話一定要殺左隻象
唉,原來無買個石像,喊出黎

你UP乜
原來單眼佬畢左業
刷技時間

你UP乜

喱張
開直播個葉問真係痴撚線
將King Halo成副二重抄落黎咁制
初初都見佢好似幾好禮貌
依家

其實二重現時既key寵黎黎去去都係得果啲 無話邊個抄邊個既

key寵一回事,好似我自己果副就有落2張賊七同推進器
睇返條友果副同halo一撚樣咁制,去打幾場銀牌當正自己高手咁

但佢上到遊戲王sosad

條友不嬲又廢又柒,睇佢砌deck思維同打法都知佢唔係識玩咭個d人啦

除左恐龍同納祭,好似無見過佢用其他DECK爬

咪又係用主流爬
老實講主流係人都爬到

D人叫佢用守墓就係咁話無時間刷長者 BTW佢遊戲王D片都唔少人LIKE

咁易刷長者咩
我玩咁耐一張長者都冇出
光頭女巫齊
睇佢都係覺得佢反應幾好笑同係香港人
唔洗下下聽普通話
勁卡係互抄架啦 呢到個個都玩自創deck上分咩
其他勁人都有睇 但睇葉問係貪攪笑多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞