[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
魔導獸場場7000又穩,真係好穩

點組

魔導獸 + 魔法吸收 + 回血魔法 x N

可唔可以post你果副睇下

7成
要穩請用石像
但係石像一局實在玩太耐廢事用
我得一張魔法吸收,有可以落多張

呢副係打40?

點組

7成
要穩請用石像

呢副係打40?

石像姐係小丑果個?好似有排禁+新手好易操作失誤
少女快+易好多wo

有救世美神但仲係未抽到一張少女,唔知幾時先用到杏子刷野

點組

7成
要穩請用石像

呢副係打40?

石像姐係小丑果個?好似有排禁+新手好易操作失誤
少女快+易好多wo

有救世美神但仲係未抽到一張少女,唔知幾時先用到杏子刷野

我唔夠少女冇得用
得一張鏡壁 而家仲值唔值得追多張?

沒有未來性
家下得神鷹可能用得著

唉 我有3張好撚on9
( 其實我係追龍踩爆 追到有3張鏡壁 )
想問刷40杏子 冇石版 強欲應該點打好

諗辦法令到自己有

諗辦法令到自己有

唔一定要入呢兩張嫁
得一張鏡壁 而家仲值唔值得追多張?

沒有未來性
家下得神鷹可能用得著

唉 我有3張好撚on9
( 其實我係追龍踩爆 追到有3張鏡壁 )

張巨龍踐踏好有用咩?

諗辦法令到自己有

唔一定要入呢兩張嫁

石板係可以換指名
但2張都係n卡黎 真係好難有咩
如果post 副刷單眼佬 6000分覺醒戰士deck 係咪會俾人笑?

可否post 出來參考下

老實講已經覺得好平民

Thx
但你那埋怪,點頂到佢隻2300攻的哥林布?
階段任務已經完成
999星
但連10貝卡都未打
其實隻game有冇出過馬尼洛?
唔知會唔會有翼神龍呢

利伸:新手
唔知會唔會有翼神龍呢

暗遊同海馬有冇另外2隻?
唔知會唔會有翼神龍呢

我都知神卡就好似pkm go嘅神獸咁只係傳說
不過唔知到時打馬尼洛會有咩卡刷到呢?
唔知會唔會有翼神龍呢

我都知神卡就好似pkm go嘅神獸咁只係傳說
不過唔知到時打馬尼洛會有咩卡刷到呢?

3靈魂交換都夠玩死人
新卡片商人
新卡片商人

K社親生仔
想問下火龍的火炎彈作用大唔大?
定係買多張魔導獸好(本身有1張)?
新卡片商人

K社親生仔

有冇用 巴打們建唔建議入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞