[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
維修完冇石送 冇天理

r翻50石有1抽都好呀
維護完入返個貘良戰鬥結果
點知又係sr 陷阱
仆街啦 資料傳輸登入完佢話during authentication,明明之前話成功咗喎
維護完入返個貘良戰鬥結果
點知又係sr 陷阱

我係第3張彎刀

屌你老母有乜理由頭3rd都係蓋南瓜

趕快舉白旗投降吧

趕快舉白旗投降吧

投了

最憎對呢副deck
想問下張卡通世界返手札當唔當破壞
想問下張卡通世界返手札當唔當破壞

唔當

趕快舉白旗投降吧

投了

最憎對呢副deck

一無落突擊打呢d自閉deck好痛苦

轉玩利希德風暴流囉

趕快舉白旗投降吧

投了

最憎對呢副deck

轉玩利希德風暴流囉

打呢d突撃都冇用

趕快舉白旗投降吧

投了

最憎對呢副deck

轉玩利希德風暴流囉

打呢d突撃都冇用

好似多人玩咗
白金見唔少,唔識打,係咁輸
後排又出唔到
淨打佢,佢好易靠陷阱上大怪

有冇咩建議?即管講要乜卡。我搵搵
其實玩杏子純扣血deck係咩心態
屌你依家打緊online game
你咁玩同單機有乜分別

想問呢個投實際效用係點?

另外:其實是否個個人都可以擦曬所有技(還是只可擦到專屬技,如得舞先擦到神鷹?)
你咁玩同單機有乜分別

為左150石
3包卡
你咁玩同單機有乜分別

你唔明白同自閉deck打場場拖你三十幾個回合係咩感受
你咁玩同單機有乜分別

我明 我上面都貼咗對三南瓜deck
呢啲人咁玩有乜樂趣
你咁玩同單機有乜分別

呢啲人咁玩有乜樂趣

岩岩見到有人set左3張南瓜俾我一張審神炸爆晒
你咁玩同單機有乜分別

呢啲人咁玩有乜樂趣

岩岩見到有人set左3張南瓜俾我一張審神炸爆晒

打南瓜撚必落同花順
我9成都rank都有呢張

想問呢個投實際效用係點?

另外:其實是否個個人都可以擦曬所有技(還是只可擦到專屬技,如得舞先擦到神鷹?)

Fun deck/某啲刷分deck
正路多數會配增屍爐 封對面後場
如果對面on99咁開就怪都召唔到
冇咩用嘅技

專屬技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞