[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
啱啱抽埋第二張金蘋果,想問下開第三盒暴君龍抽定係抽其他好,其他卡包淨係單抽過一兩包
啱啱抽埋第二張金蘋果,想問下開第三盒暴君龍抽定係抽其他好,其他卡包淨係單抽過一兩包

15蚊買啦認真 抽太貴了

南瓜真係好撚煩 ,基攻唔夠高好易好快扣到連蛋蛋都打唔爆

煩得過呢個 用貓耳加場景卡
再配合南瓜x3 加 魔法守護x2
最後700攻怪直接攻擊
同花順

最後700攻怪直接攻擊

南瓜+破邪壁+貓耳打極都唔爆

我場上有蝗蟲已經爆咗佢一隻南瓜
同一張氣球 佢用魔法守護死守
我都用咗血靈吸佢貓耳升級招喚地騎
佢700攻怪都俾我天罰殺咗隻
已經玩到好盡 無得打 屈死我
唉..有3張靈交..好想玩靈交卡組..但係守墓又唔齊卡..有冇咩好介紹..

最後700攻怪直接攻擊

氣球流好正
玩過幾場
人地會各種拖時間,0攻撞牆
同你鬥磨
黎緊個次pegasus 有卡通黑魔女

最後700攻怪直接攻擊

氣球流好正
玩過幾場
人地會各種拖時間,0攻撞牆
同你鬥磨

掟爆手機未
有無平民刷基斯既deck

15蚊買啦認真 抽太貴了

買咗啦,中咗爆炎集合體
儀式類 有1鳥2佛
守墓 差2光頭 得1靈交
靈魂 得2金蘋 靈魂包抽哂1包reset左
神鷹 冇抽音速鴨同鳥面個個包

剩係齊卡恐龍
毅力...
終於出第二張闇帝俾我買

唔知係好彩定唔好彩 明明最想要就係鳳凰騎士

唔知係好彩定唔好彩 明明最想要就係鳳凰騎士

咦,咁你RE得啦喎
根本無UR石去奸商到買力量...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞