[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
出黎啦,貝卡斯
用咩DECK打貝卡斯? 之前MISS左活動

入2張魔法守衛(奸商買)保南瓜同氣球會好d,加隻白兔直接打

龍捲轉燃燒大地,唔要碎片,鏡都唔洗

改良左
仲有冇咩建議?

唔要賊七,轉魔法抽取,熊貓好似留1-2隻打反擊好d

仲有唔要死亡倉鼠,轉入巨盾戰士or 進化之繭

冇魔力抽取 繭0攻怕唔怕?熊貓我都想用

繭係拎黎防守

佢應該係話無魔力抽取防搖控,隻蛋好易0攻俾人打死
原來係2點

本身真係寫3點
原來係2點

本身真係寫3點

3點係日本時間
原來係2點

本身真係寫3點

3點係日本時間

都話真係寫3點
3張納祭魔

係咪有人講過話唔會出第三張
原來係2點

本身真係寫3點

3點係日本時間

都話真係寫3點

q
?
原來係2點

本身真係寫3點

3點係日本時間

都話真係寫3點

q
?

唔同你拗 日版寫3點,已經較埋香港時差
原來係2點

本身真係寫3點

3點係日本時間

都話真係寫3點

q
?

唔同你拗 日版寫3點,已經較埋香港時差

哥仔,日本同香港有1個鐘時差呀
有無手足分享下刷卡通世界牌組
唔quote喇 本身好心諗住話你聽你無錯,原本真係寫3點,日本時間4點,依家你話我唔識時差

呀哥仔 我玩咗成五個月啦,呢啲基本野點會唔知,唔信你去巴哈望,一樣有人post圖寫3點非日本時間

日版地區以外用日版,公告時區跟返你身處地區,已自動較好
3納祭
唔quote喇 本身好心諗住話你聽你無錯,原本真係寫3點,日本時間4點,依家你話我唔識時差

呀哥仔 我玩咗成五個月啦,呢啲基本野點會唔知,唔信你去巴哈望,一樣有人post圖寫3點非日本時間

日版地區以外用日版,公告時區跟返你身處地區,已自動較好

叻叻豬呀,其實本來我都係話原來2點開,係唔知邊條油懶係醒回我話原本係3點,佢原本係3點關我撚事咩,重要懶係野咁話唔同我嘈
都無咩好嘈架啦,討論番遊戲王卡組D野,就咁
有無手足分享下刷卡通世界牌組

無咩用,俾人爆咗卡通世界就玩完
除非你墓地執返張卡上黎

上網表達係差少少架啦,大家少少誤會打個和好嗎?
有無手足分享下卡通世界牌組

除非你墓地執返張卡上黎

除非你墓地執返張卡上黎

除非你墓地執返張卡上黎

btw波台名人住烏都玩遊戲王
同萌花講番聲SORRY先
其實係遊戲公告問題
我玩英文版, 公告寫08:00開始
除左獎勵難拎左同少左外咩分別都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞