[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

魔導獸

普通傳送門用魔導獸刷唔刷到

我上面個副都刷到

普通門魔導刷唔到海馬 利希特 利克絲 城之內
其他就ok同穩過7-8000

利希德都得喎

驚唔夠攻觸發技(?)

就算空場寧願將隻狗就裝備都唔兩隻打你
1500攻
平時又有阿波畢斯,好易一round 死

所以光抽先咁值錢
打拍卡 帶定D可以爆卡通嘅卡喇

我記得上次貝卡斯係帶兩張龍卷拆左佢個卡通就可以魔導搞掂佢

咁你頭幾rd抽唔倒龍卷咪比人監生打死

唔係頭果round抽倒都有機食阿努比斯同同路人

魔導獸

普通傳送門用魔導獸刷唔刷到

我上面個副都刷到

利希德都得喎

驚唔夠攻觸發技(?)

1500攻

所以光抽先咁值錢

用牌組平衝魔導獸

我上面個副都刷到

利希德都得喎

驚唔夠攻觸發技(?)

1500攻

所以光抽先咁值錢

用牌組平衝魔導獸

都有機會食蕉
同泡菜打10次有8次斷線跟住判我輸
可唔可以block左佢地

e加用緊呢副,19階,想問下有冇咩改善空間,係黃金4,想上白金試下

e加用緊呢副,19階,想問下有冇咩改善空間,係黃金4,想上白金試下

難d,雜卡強攻打到金4,5已經好盡頭
你d對手穩定拉牌差同檢索晒d關鍵卡打com bo你頂唔順

打上去真係得主流個幾副?

T1deck都要大量時間磨 T2仲要食埋運氣
T345就...

T345就...

整左套神鷹但無場地技,仲刷緊

T345就...

整左套神鷹但無場地技,仲刷緊

神鷹冇場係廢
同冇突指都唔會勁得去邊
冇光頭召喚師係咪唔應該玩守墓?

正確

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

頭先7000分刷左五六場有一隻都算係咁

咁仲有張場卡長眠谷喺邊度搵?

正確

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

無出

正確

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

無出

好似仲有好多冇出
之前打lv40闇貘良有幾張好想要:炸裂裝甲,給死者的奠儀同有張陷阱怪獸會被破壞會招對手生命值嗰隻
呢三張好撚屈

正確

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

無出

好似仲有好多冇出
之前打lv40闇貘良有幾張好想要:炸裂裝甲,給死者的奠儀同有張陷阱怪獸被破壞會扣對手生命值嗰隻
呢三張好撚屈

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

無出

好似仲有好多冇出
之前打lv40闇貘良有幾張好想要:炸裂裝甲,給死者的奠儀同有張陷阱怪獸被破壞會扣對手生命值嗰隻
呢三張好撚屈

太屈嗰啲就唔出俾玩家㗎啦
海馬1900攻白卡
基斯全地圖炸6星回膛槍龍

有咩方法可以有呢張?

刷利希德

無出

好似仲有好多冇出
呢三張好撚屈

海馬1900攻白卡

城之內都有張千八攻戰士卡,又唔可以裝嘢畀佢減攻

無出

好似仲有好多冇出
呢三張好撚屈

海馬1900攻白卡

城之內都有張千八攻戰士卡,又唔可以裝嘢畀佢減攻

this?

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞